Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno sta je sve radio i sud ga nagradjuje slobodom ovaj sud nije sud
@otkosevidis da je pusten prijevremeno
E a da se mi izvinemo ovim srbima što se branismo od 91 ??? Samo još to da nam narede bake i hag !!!! Mada po mojoj kalkulaciji, vala su se ispromašivali bruka...
MA samo Blajburg za nacionalfasiste je lijek.Sve vas treba sprditi u jedan novi Blajburg,i mirna Bosna.
Putem sudova i presuda pravda se samo djelimicno zadovolji sto je i praksa pokazala.Jedina pravda u ovakvim slucajevima je zub za zub oko za oko,dobro pamti i kada ti se ukaze prilika, trostruko vrati.
@Raskrinkavac Srbi su na temelju lazi, vise puta na prostoru bivse drzave, pocinili genocid nad muslimanima i uvijek plasirali lazi da su muslimani to Boze skrivili svoje stradanje.Na zalost dobar dio muslimana je prihvatio i jos uvijek prihvata srpsku laz i propagandu i smi sebi podmecu nogu.
@ilumbuntovnik О, како сте невинашцад, одакле '91 Зелене беретке и Патриотска лига (војне формације Срба мухамеданаца у БиХ), ако је рат у БиХ почео '92? Не иде баба два пута у дријењке, наварали сте нас '41, и опет сте планирали, али добили сте по гузовима и сада цмиздрите. Наложили вас Срби католици да се удружите (како би вас искористили и остварили њихов циљ), али се ситуација малу другачије развијала у односу на планирано.