Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad će masovni iftari? Ili ove godine je to "demode"? Ja najviše volim kad vidim kolektivnu krkačinu i prejedanje a onda ono neizostavno bruktanje golfa cvaje iz kojeg vrišti ceca i brena, kako lagano iz čaršije idu nazad na brda i planine :)
@0gledalce jesi li ikada prisustovala na jednom privatnom iftaru? ili mislis ono sto vidis da je to to?Ja zivim jednom godisnje na planini, obliznje selo je udaljeno 3 kilometra od mene.Seljani znaju da ja ne iftarim, sa postovanjem sam dozvolila da se iftari u mom dvoristu.Ljudi su se najavili, donijeli hranu sa sobom, dijelili je samnom.Na javno iftarenje moze doci svatko, nitko te ne pita tko si, i zasto si dosao.
čuo sam da moram napostit 10 000 godina, kako to da se izvede
Ljude u potrebi, klix? "LJUDE U POTREBI"!??? Ko je ikad izgovorio te 3 rijeci u tom obliku? Sta to uopste znaci? Svaka vam cast jeste nepismeni u pm. Lijepo silujete bosnaski jezik. ccc...Oni bukvalno uzeli "people in need" sa google translate i napisali ovdje ko da to ima neko znacenje. Jadna vam majka...
čekamo tvoj prijedlog. evo imaš šansu "lingvista"