Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka i Austrija zabranili a Hrvatska i Srbija veličaju i onda se pitaju što su nazadna država . Vidite li zašto Srbi u Hrvati idu u Austriju i Njemačku a ne obratno?!?!
hrvatska kao velica hos tj.neki. u hosu su bili muslimani koji su htjeli hrvatsku do drine. pa je tuđiman naredio ubistvo blaža kraljevica i 3-4 muslimana sto su bili s njim. u toj vojsci hosa koji hrvati velicaju bio je velik broj muslimana. tko je zapalio pravoslavnu crkvu u mostaru pa hos. znači ovi pojedinci u hrv velicaju vojsku u kojoj su bili muslimani i koji su sanjali novu ndh
Pokakim im se u onu šajkaću smrdljivu
Sve su intelektualne face nema mira na ovim krajevima dok je ovih spodoba.
kakav vrh novinarstva ... staviti 2 informacije pod naslov i sliku od prve informacije! E ovo jos nisam vidio?! Je li to stedite papir?
Cemu se nadati kad se za ubistvo dobiju smijesno male kazne?
Gleaj Ceda, ko wehabije.SF SN!
Ovakve je Armija BiH razbucala i razbijala im guzove
Hebes chetalje, gori je ovaj Čaušević koji je milijarde od pdv-a zavrnuo i iznio ko zna gdje vam Bosne!!! ☠
Van *
Ostavite ljude na miru. Svs ratove osim ovaj u Bosni su izgubili
A gle panjeva kuku😂😂😂😃sad za malj💩
Po kratkom postupku ODMAH ‼️‼️‼️‼️
njima je dragi bog presudio njima gora kazna ne treba
koje su ovo livade boze dragi
Traktoraši
Mrvica nade da ima države.
Samo sudi.Nivo inteligencije svi zajedno -300
Ovo su srbpi? Haha