Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal ijedan iz kadra SDA da je posten...
Ima Konaković, mada je samo krao televizore ako se to računa
covjek optuzen jer je dao za javnu rasvjetu ili podjelio 48 hiljada. trojka na dubai spiskala 3 miliona, na prugu od planirani 40 miliona izasli na 100 miliona. Covicu se gube dokumenti, ima vise optuznica nego hercegovina stanovnika. dodik ne priznaje drzavu, ima vise od 68 firmi, obezbjedio praunuke, koji cirkus, zato sto je tuzilastvo u rukama SNSD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zelena maffija i SANU je unistila nas Bosnjake na svim poljima da se nikad necemo oparaviti ...
Moj focak ko je to tebi mozak isprao pa tako trabunjas bezze.
Vijekovima se necemo oporaviti od njih i stete koju su nanijeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA obotnica če se izvući tako to biva
Tužilaštvo SNSDA, uz blagoslov Trojke terete Skaku za isto ono za šta bi mogli teretiti svakog političara, svi ste vi isti, samo što postoje lopovi a postoje i lopovi i izdajnicu, dva u jednom.
8.3.2024 - Drage dame, bajramubarecula!
Skakić, poskakić a na slici usrakić.
vjerovatno najgluplji politicar u historiji
ih nisi ti upoznao Ramine sinove. ze
Zamisli da kod nas postoji nešto nalik Uskok kao u HR...pa pola estrade pardon političke scene bi bilo u muriji...
Treba mu suditi,ali ovo je smijesno kako ljudi milione zavrcu po tenderima,aneksima....
TO JE BOSNJACIMA U KRVI DA MRZE SVOJ NAROD DA NEDA NIKADA PODRSKUM SVOM NARODU NEGO DODAJ STO MOZES VISE AKO TREBA I IZMISLI SAMO DA GA JOS VISE UKOPAS. OKANITE SE SKAKE VIDITE STA OVI RADE NOVI DO GOLE KOZE CE NAS DOVESTI A IZVUCI CE “ GUZICU “ A SKAKA JE IPAK BIO NAM FIN KADA JE DOVEO POZNATE PJEVACE U SARAJEVO ZA NOVU G I GRAD JE PROFITIRAO TURIZMOM TE ZICARA A STA JE BENJAMINA UVINILA ZA GRAD …..
Da volimo i navijamo za kriminalce i kvazi-patriote!? Izvini imamo mi dovoljno pošteni Bošnjaka koji zaslužuju navijanje i da ustaneš kada uđu u prostoriju, Skaka i njegova banda sigurno nije među njima.
Kako je ovo sve postalo jadno i cemerno.. Sta se sve desava u manjem entitetu ,divlji zapad ,toliko sumnjivih radnji ,toliko pronevjere pljacke ,korona period sumnjiv do bola ,Dodik otvoreno u skupstini govori da prisluskuje ,otvoreno prica o necasnim radnjama ,kompletan SNSD je za tuzbu ali ne oni se samo hvataju Bosnjaka ,gdje su tu Covicevci..???? Sramotno.
Nikome nisu stavili lisice nazad i sproveli ga kao kao najveceg kriminalca osim njega. Pogledajte dokaza i vjestaka. A sta je sa ostalim nacelnicima, gradonacelnicima i slicno? Pa svi stimaju sve u ovoj drzavi. Pare se trose samo tako.
Neka Skaka odgovara za ono sto je kriv. S tim nemam problem. Ali neka se svima sudi. Ali zar nije ocito da su ga namjerno izabrali i sude mu na ovakav nacin jer je bosnjak sarajevske porodice koja drzi do vjere?
Koje vjere, koja to vjera dopušta kradju,
Nevin u četrdesetoj
SDA će se raspasti zbog ovakvih imaoca papira iz štamparija.
rami isaku ove godine u budzetu planirano 250 000 samo za gorivo, kupi te mu elektricni auto, kad se voli vozat. koja smiljurija od optuznice, pa da je htio ukrast valjda bi za cetri godine gledo koji milion, pa toliko"namakne" vijecnik u dobreticima za 4 godine.
nesposoban a podoban , ni sakriti ne zna. Lik uzimo kao da jen jegovo sve kao da noko nece nakon njega doci