Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz SDA su toliko nesposobni da njihova nesposobnost prelazi granicu normalnog. Ako ne mogu da donesu budzet nek se oglasi u javnosti da je nesposoban i da se povuce sa funkcije al naravno da nece moci se donijeti budzet kad su u zavadi sa svima i svako im je drugi kriv za njihovu nesposobnost.
bit će usvojen budžet, ako se napravi prvi korak ka formiranju trećeg entiteta. a od toga nema ništa petre, bez obzira bila ili ne bila sda ;) te fašističke snove okači mačku o rep
@RamsayBolton ja nisam nacionalista i nacionalizam me ne interesuje mene zanima da svima bude dobro da je i bosnjacima i hrvatima i srbima dobro. Zanima me iskljucivo ekonomija ekonomija i samo ekonomija. A oni su nesposobni da donesu budzet. U svakoj iole normalnoj drzavi lete ostavke zbog takvih stvari jer te mediji lincuju i javnost naravno.
Izborna vam godina pa razmisljate da ili ne jer su pojedinci vec svjesni da gube i prije raspisa
Ako je ko gledao novalica sinoc u dnevniku D, jasno je da se radi o ucjeni HDZa koja nema veze sa budžetom a na koju ce bagra sigurno pristati
NE MOGU SE DOGOVORITI KO CE KOLIKO PARA DOBITI ZA IZBORE, VALJA PREKO NASIH LEDJA FINANSIRATI REKLAME MAMLAZA I DEBILA
Dobro će biti ako usvoje iduće sedmice
ma ovo je sve javasluk i bezobrazluk nevidjeni, hdz blokira sve i sa ovim ucjenjuje druge vezano za izborni zakon, onda tu su i drugi i to ide tako u zacaranom krugu, a kad vidim jos fadila kad objasnjava - onda pozelim da ga nikad ne usvoje.... ali zbog stabilnosti je bolje da se usvoji ..
Krenuli su kao da se dogovaraju oko ne znam ti ni ja cega a ne oko budzeta kojeg su pritom svake godine usvajali.
Ne mogu se dogovoriti dok ima novca sta ce biti kad ga ne bude
Kako je krenulo sumnjam da ce biti