Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Engleska. Svaki drugi je indijac,zamotan,azijat. Bijela rasa izumire. Pustili ih sebi i prave im probleme. Samo nogom u paksu odakle su dosli rrump je u pravu milijardu posto sto je poostrio sve
@vlado505 vlado dzukelo, da mozes ubijao bi, sta se pravis lud i glumis pravdu kad si rodjeni ulizica...
Pakistanac koji se rodio, odrastao i zivio u Engleskoj. Pravi uljez! 😒
haha zar taj isil postoji još... ne budalite
Uz posebnu dozvolu pusten...daj bolan iscenirano i isfurano da vise i ne prolazi kod naroda
Zar ih niste potamanili, ili treba da se otvori novo zariste u svijetu za rad nafte, zlata i ruda, pardon radi demokratije?
Od opceg obrazovanja je i znati "promil" o islamu. Idilovci i njima slicni idioti zagovaraju islam a postupaju suprotno njemu na najgori nacin. Oni su spremni napasti svakog, pa i muslimane.
Jeli opet putem Twitera?
Nakon pazljivog citanja par clanaka dobijete utisak da se radi o islamskom teroristi, vec nadrogiranom tipu kome su natakli lazni prsluk sa eksplozivom i pustili ga razjarenog i s nozem u ruci da trci Londonom. Cuj uvjezban, a ne zna ni sta je eksploziv?! 😊
Zbog tih budala staviće sve muslimane na listu
Otkud sad IDIL zar nije ISIL
I ode kao govno na onaj svijet.Iducega ljeta planiramo malo u Italiju na kupanje,bice to dobro opustanje i zasluzan odmor.A budale ginu za tamo neke bolesnike i njihove ideale.
Pa zar nije najpoznatiji londonski ubica nozem Dzek Trbosjek? Mora da je i on bio musliman.