Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P. Ali.... zašto se ispraća ispred neke hrvatske institucije u Njemačkoj, a ne ispred bosanske?
Najgore od toga sto je uvijek u pozadini prijatelj--RIP DRAGO DIJETE
i njemacka nije vise to sto je nekad bila, svaki dan neke strasne zlocine ( ubojstva, silovanje, napade s nozom)
@MagdalenaM istina je da je dosta toga zbog arapa / imigranta ali osjeti se da je i njemacki narod sve vise frustriran. Njemacka je najbolji dokaz da nije sve u parama, ljudi u njemackoj su vise nesretni nego da su sretni iako ekonomija i dalje cvijeta. Dosta mladih koji zavrsavaju fakultet bjezu iz te zemlje, npr. novi zeland je danas pun njemaca, tamo trenutno mozes zivjeti bez da znas engleski pricat.
@MagdalenaM. Prema podacima njemacke sigurnosne agencije, po nacionalnim grupama, srpska mafija je odgovorna za 20% krivicnih djela povezanih sa organizovanim kriminalom. Na drugom mjestu su Poljaci sa 12%, Albanci sa 8 itd. Od arapskih nacija, zastupljeni su samo Marokanci sa 2%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
boze sacuvaj