Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bob Rock Boli kad se otkriva istina? Providan si Cedo, providan, ali dzaba se trudis vec ste usli u citanke i enciklopedije odmah do Svaba. I tako ce vas pominjati dok je svijeta i vijeka.
da bog da i ti isto tako profitirao naravno kad budes trazio srbe po masivnim grobnicama...pa ces shvatit sta je bol!
... a u Bosni ratnog profitera. \"Dr.\" Tuco, kao i gosn Mašović, možda jesu uradili mnogo za populaciju nestalih i raseljenih, ali niko ne priča o donacijama koje su \"nestale\", o Tucinim novim džipovima, a o njegovoj \"ekspertizi\" da ne pričam... Al niste čuli od mene...
Gdje god zabijes lopatu u R. Sumskoj nadjes masovnu grobnicu.