Slučaj pukovnika Palića
0
Identifikacija trajala nerealno dugo
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se niko od ovih komentatora ne upita zašto je to trajalo dugo. Npr. pitati Mašovića.
Gdje je general Vlado Santic. Zar ga nije ubio kukavicki bosnjacki narod....Aki ima boga dovci ces i ti Dudakovicu na red
Stvarno je genocidna tvorevina vise neg MIZERIJA u svakom smislu! SLUSAJ TI srbska gnjido vashko krvolocno cudoviste: AMOR ide u masovne grobnice krvi koju si TI krvolocna ZVJERI napravio,SMECE jedno idiotsko i krvolocni fasisto! UBILI STE KO ZNA NA KAKAV DIVLJACKI NACIN jednog covjeka koji je doso pregovarat DOBROVOLJNO i vjerov\'o da imate CASTI zvjeri primitivna! POKRIJ SE SRAMOM ZVJERI KO SVA TVOJA BRATIJA PO GENOCIDNOJ TVOREVINI I GENOCIDNOJ SRBIJI! Smert fasizmu sloboda narodu! SVI KOJI SU KRIVI ZA UBISTVO PUKOVNIKA AVDE PALICA TREBAJU ODGOVARAT-dal UN-je dal genocidna tvorevina dal genocidna fasisticka srbija tadic i jeremic jer tadic licno cuva oduvjek najveceg ratnog zlocinca i genocidasa mladica,nE SPAVAJ BOSNJO TUZI! Amore Tebi SVAKA CAST i SVAKO DOBRO HRABI COVJECE! BiH4EVER!
Nek ti je rahmet tvojoj plemenitoj dusi nas pukovnice Avdo,a srbima porucujem dabogda pocrkali kao pacovi(cast pojedinim srbima).
http://www.facebook.com/groups/edit.php?customize&gid=110522422191#/group.php?gid=110522422191
Ja sam listovima NIN-a uvijek brisao dupe.
Kidnapovali covjeka junaka na pregovorima i na prevaru ga ubili, KAKO KUKAVICKI, bas srpski. Tako su radili mongoli i drugi varvarski narodi. Srbi su varvari!
@ ObaveznoKlikni Majstore sta je sporno u materijalima. jesmo li jos trebali sami leci da nas k.oljete.... Long live BiH
Jesi lud pipo, ebo te...a drugo, tema je ovde skrivanje dnk nalaza, cutite ko p. i upormo izbjegavate temu.Kakva bre tuzba, vise je tuzio ko je koga mislio.I na kraju, koga briga za...
@Mady Potpisujem! S ovom laznom propagandom pokusavaju skrenut pazlju s najglavnijom cinjenicom a to je da je rahmeteli Pukovnik Avdo Palic predan od UN-a ratnom zlocincu i genocidasu mladicu,koji ga je il sam ubio il blizi njemu a njegove ubice se setaju sigurno danas po Banja Luci,,Zepi,Trebinju itd... Treba ostat koncentrizan na ratni zlocin i hinjski i krvolocni cin srbskih rukovodilaca i MZ-e jer ON je jadan hrabro i naivno otis\'o pregovarat kad ono sve ubice bez casti,dal svrbi dal MZ-ca -OVO ne moze lako proc,treba trazit ODGOVORE i TUzit srbiju,UN-e,i haaski sud jer je vise za zlocince i srbiju neg za njihove zrtve i pravdu! BiH4EVER!
http://nin.co.rs/arhiva/2424 /4.html ovaj link vi ostavite sebi!!! Vi vjerujete u propagandni materijal iz 1997, i to jos iz novina NIN !!! Prvo, ovo i nije neki spektakularan materijal, a drugo, da su Bosnjaci bili toliko naoruzani i mudri, nebi imali tolike zrtve u Srebrenici i Zepi! Ali eto, kome se to cita neka cita i uziva, mozda mu bude lakse ;) Samo zlocine koje pociniste nista ne moze opravdati niti sakriti.
sto ste trazili, to ste i dobili
http://nin.co.rs/arhiva/2424/4.html
ostaje jos samo da se utvrdi koji jadovi ubise covjeka...srbi su kukavicki narod!
http://nin.co.rs/arhiva/2424/4.html