Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je,potpuna autonomija za Vojvodinu a zatim i za Sandzak Na isti nacin kao sto i RS uziva autonomiju treba je pruziti i ostalima A ideja o drzavi RS ne otvara pandorinu kutiju vec stvara milion bosanskih srba izbjeglicama u Srbiju
genocidni narod se igra sa vatrom ako misle da ce im to bosnjaci dozvoliti grdno se varaju.bice novi rat i bice krvi do koljena i genocidni narod ce da ispasta.imamo sada onog cega nismo imali u proteklom ratu a to je oruzije.lako im je bilo onda tenkovima protiv lovackih karabina!
MAJMUNE JEDAN GENOCIDNI ZAR SI ZABORAVIO KAKO \"NATO\" BOMBARDUJE???????????????\"NATO\" LOMI KICMU GENOCIDNU,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poturice,ako je neko uljez u BE i Haha onda ste to vi.Lomimićemo vam kičmu poturčenu opet.S R B I J A!!!!!
u srbiji ima preko 1000 napustenih sela..pa ovi s.mrdi koji su definitivno propali u Bosnjackoj BiH trebali bi pamet u glavu,na traktor i u naseljavanje srbije!Pa neka tamo u maticnoj zemlji \"srbuju do besvesti\"!Ali..ko ce njima objasniti,da neka pravoslavna \"tvorevina\" NIJE moguca u srcu Europe?A kraj Islama i Vatikana kao nikad ni sada uopste nisu dobrodosli!Ali đaba..ne mos to ni dobronamjerno objasniti m.utavom srpcetu a kamoli razumno...
Ma nek sebe zovu kako hoce, Srbi, Srbi iz Bosne, Rsoidni Srbi, ali nek znaju ovo je zemlja Bosnjacka, i ako odluce da idu, mogu ponijeti sa sobom samo onoliko zemlje koliko su donijeli na opancima, kad su kao kmetovi dolazili da rade na nasim begovskim imanjima.
a zasto mislite,da Dicka Dodika svijet trpi na tom mjestu?Pa..on je vec unistio genocidnu \"RS\" a sad ce sj.ebat i taj kontaminirani entitet na kojem s.mrde fasistoidni genocidasi ciganija srbi.Nema buducnosti na masovnim grobnicama Bosnjackog Naroda i na genocidu i u GENERALNO Bosnjackoj BiH to je valjda svakome jasno osim umsko podhranjenim genetsko poremecenim ciganima s.mrdima
Moja podrška samostalnosti Vojvodine . Da ima ko pametan u ovoj državi na čelu ,podržao bi ih u inat laktaškom četalju ;) ;)
Jesu li i Hercegovci Bosanci onda glupavi:)!?
Koji Srbi? Mogao si se prozvati Kinez, Rus, Svedjanin kad već biraš naciju... ali samo Bosanci žive ovdje, različitih vjeroispovjesti. Činjenica.
VOJVODJANJSKI PRAVOSLAVCI BJEŽE IZ SRBIJE CRNOGORSKI PRAVOSLAVCI TAKODJE, A BOSANSKI PRAVOSLAVCI ŽELE BITI DIO SRBIJE. ZAKLJUČAK: BOSANSKI PRAVOSLAVCI SU INTELEKTUALNO SKROMNIH KAPACITETA.
Da ne postim sad bih te poslao tri p...e m.......e, vaško.
Definicija tzv\"genocidne agresije\" je tupavi pokušaj i posljednja šansa za ukidanje RS propala nakon nedavne odluke u Hagu! Srbi vjekovima žive na ovim područjima i prije rata su većim dijelom bili većina u datim granicama RS!!! Ratni zločini su bili ali na svim stranama!!! Bh je vještački protektorat, a RS je realnost i činjenica na terenu!!!
Kako vu Bosnjaci mzoete biti tako pogani i za vrijeme Ramazana??????
Srbi su trenutno vecina na prostoru koji se naziva RS i koji je organizovan kao entitet unutar drzave BiH. da ima pravde, a nema, ta izraslina nikad nebi ni postojala, evo sad nesto razmisljam da li bi bilo legalno da ja umlatim ove svoje tri cetiri komsije oko sebe pa da prosirim ogradu na njihove kuce i dvorista te proglasim to svojom vjekovnom imovinom jer je defakto stanje na terenu takvo da ja upravljam time.
Sandžo ti sigurno jedeš zlatnom kašikom koju ti je Alija obećavao pa sad živiš u fildžan državi(što bi ti Lagumdžija rekao):) Ali pretpostavljam da si iz neke vukojebine ušao u Srpski stan u Sarajevu pa si opet profitirao od rata! Ipak si ti zaostali Sandžaklija:)
Pun mi je quuuu ove seljačke četaljske politike. \"Da bi sačuvao tijelo i život, rak se mora operisati, što prije to bolje\". Sve su opljačkali i pokrali , narod pobili, a blentavi hajvani čekaju sljedeću najezdu. Dobro je da Bosna ima uvijek 2 miliona spremnih sandžaklija koji su spremni odbraniti i sebe i svoje familije i Bosnu. Ako zatreba sve ću dati za Bosansku teritoriju koja postoji tisuće godina .