Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa srpska planina, dobrodosli su svi stranci pa cak i bosnje mada bih njima preporucio Igman i Bjelasnicu jer su svakako navikli da nose bureke i sendvice od kuce, kao i zimsku opremu, tako da samo stvaraju guzvu na stazi.
@LGBitisemora pa nismo mi glupi kao vi muslici da se za sicu prodajemo
@LGBitisemora koja statistika idiote ?
Nek vam dodju Rusi...oni su vasa braca ;) :)...prosle godine ih je bilo oko 12 :) vise je rusa bilo kod nas u Zavidovicima ;) :)
Na SRPSKU planinu i treba da dolaze Rusi
@Bazniian25 opsta je navala....da nije debila iz Sarajeva nebi ste 15KM zaradili za komplet sezonu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Abu Zeljko like this
Сад ће неки напаћени Бошњо с коментаром; ''све је то Босна и Херцеговина, једна и једина ба''
narvno da jeste, samo treba kartu uzeti u ruke i rijesen proble...doduse za normalan svijet
@KSAhunter Управо због такве реторике ''нормални/ненормални'' и Хрвати вас напуштају.
Dobrodošli svi ljudi dobre volje na srpsku ljepoticu....mogu cak i bošnje doći,nikakav problem...
al bez minsko-eksplozivnih naprava
samovazdusenje je zakazano za N. Godinu na koncertu efendije... Drinski,neka i bosnji,ima njih 14 koji imaju pare...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce "bosnje" otici i trositi pre na Jahorini i pomoci komsijama iz RSa da vrate ulozene pare a i da im opet ostane za referenduma...
Bas me imteresuje ...hipoteticki...da smo mi njih pobili 200.000, "onako bezveze"..da smo ih ubijali sa brda oko Sarajeva 4 godine...i da smo mi sada na Jahorini otvorili sezonu skijanja...a da im uz to prijetimo referendumima..otcjepljenjem...bil srbi dolazili nama na Jahorinu?! bil al u kur'cu