Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta to znaci? Nema letovanja i obilaska rodbine u dijaspori??
NECEMO MI NIDJE
Ne daju bjezat raja sta cemo😂
Nešto ovdje smrdi. Muhlbauer grupa je ozbiljna firma.
@MarlboroGoldBOkiru zagorio grah ubice ga Sebija😂
NAJJACI PASOS PO EVROPI DOK SE VAMO GURBETI S CRVENIM PASOSIMA POLOMISE U REDU TI HLADNO NA NON-EU JOS S PONEKIM AMERIKANCEM I ARAPOM.
Od te Dudukove familije i jarana naplatite sve što se naplatiti može a potom izaberite neku normalnu firmu koja će posao odradit na zadovoljstvo svih i što je najbitnije transparentno, pošteno, na vrijeme i bez živciranja i neuroze nedužnih građana kojiima trebaju dokumenta da zauvijek napuste ovu državu koju napraviste samo po svojoj mjeri ... ! ! !
IDDEEA: Izdavanje pasoša otežano zbog firme Muhlbauer, nadležni rade na rješavanju problema Jbt. pa ovi i ime firme pokusali kopirati Muhlbauer bi trebalo zbog ovoga prijaviti onom holdingu od kojeg se razlikuju u jednom slovu ili 2 tackice i eto im tuzbe na vratu. Ovako je znacenje firme u pravodu Muhlseljak :DDDDDD.
Nisu kopirali nista, to jeste da firma, sa svojom ispostavom u Banjaluci. 😒
@GirlfromIpanema naravno da su ime firme kopirali Mühlbauer Holding je poznati holding a oni su Muhlbauer sto bi za ovo ime prevod bio Muhlseljak . https://www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiz55LixYvUAhWKPFAKHQTvAu0QFgheMAQ&url=https%3A%2F%2Fde.wikipedia.org%2Fwiki%2FM%25C3%25BChlbauer_Holding&usg=AFQjCNGffbNF_B8JH3x9QWFtg7ClHZMBpw&sig2=5sCUaykSvXSW8bXbe025dA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo vam namjerno rade samo da se ljudi nebi poceli masovno iseljavat hahhaha
izgleda da je bilo bolje u ''srboslaviji''
ee dobro je ....nasli su se "nadljezni"
bacite bombu na tu njemacku sosonsku firmu i cao
Jel moze ista u ovoj drzavi da bude bez problema, da ide GLAT??? U PM i drzave.