Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pojacajte, nase guzice to mogu podnijeti!
EVO GA, JOŠ JEDAN VID PLJAČKE IONAKO PRESIROMAŠNOG BOSANSKOHERCEGOVAČKOG ČOVJEKA. NEKA SVI IDU U P.M. NAJBOLJE BI BILO, KADA BI SE KAKO MOGLO, KAKVE BRVNARE I ŠTO DALJE OD OVE GLADNE, PROKLETE I NESPOSOBNE VLASTI, I ŽIVJETI U DIVLJINI, SAM SA SOBOM. FUJ, SADA SLIJERE LAŽNA OBJAŠNJENJA I DEMANTI, ODNOSNO OPRAVDANJA SADAŠNJE CIJENE, FUJ FUJ FUJ.
jes lijepo citati velika slova...upravu si sto jes jes
@kara-njenina daj mi broj.
Potpuna podrska ukidanju licnih/osobnih karata poput Engleske, te krsenju ljudskih prava uzimanjem otisaka prstiju osobama koje nisu pocinile nikakvo krivicno djelo.
tisak duginim bojama - bote kako smo bez toga mogli do sada....
Koja firma je dobila posao vrijedan nekoliko miliona maraka u pregovarackom postupku? Zar ovakvi poslovi nebi trebali da idu na medjunarodni tender?
Da mi je samo znati KO je taj majmun koji je ugovorio isporuku 5 miliona ličnih karti u "državi" koja nema potrebe ni za 3 miliona istih? Najmanje 25 % stanovništva ima staru ličnu koja je trajna (jer su stariji od 60 godina) i oni sigurno neće vaditi novu. Najmanje 25 % stanovništva je maloljetni i dok oni dočekaju pravo na izdavanje lične karte ona ce sigurno imati drugi oblik, dizajn ili čip. Popisom je utvrdjeno da nas nema ni 3,5 miliona. Ko je ovdje lud?
Hoće li i kada će se desiti "bosansko proljeće"?
Bilo prijatelju '92, ovo su ti plodovi tog proljeca.
Gdje sad sipa i ostali da ovo ispitaju? KO CE D ODGOVARA, OCIGLEDNO NIKO.... POJEO VUK MAGARCA
Sad hoce i novi zakon o saobracaju, gdje su kazne kao u Svajcarskoj... Prvo ljudi obezbjedite uslove, saobracajnice nam izgledaju kao koziji putevi , rupa na rupi,obrasle, losa signalizacija .....
Jeli vama iko ikad očitao taj čip? Ne, nego se stalno traže dodatni papiri, prijava boravka, rodni list, uvjerenje o državljanstvu... Ispade, platili smo skupo, a dobili smo go. no.
sto li nam to sada pricaju.. gdje su bili prije.. fuj, fuj, fuj
*ebi mutave kad glasa ne pustaju ... samo udri, ne vadi!
Kao i obicno. Neko se "ugradio".
Razliku neko trpa na svoj bankovni račun...
Dobra idea
Jebene države, braćo mila ... kradu podanike gdje mogu i nemoraju, gdje treba i ne treba ... Stoka sitnog zuba damo bleji i čeka sljedeću porciju slame ...
da nije klix pogresio,ovo da se desi u BiH ne vjerujem....NEMOGUCE
IDDEEAŠ mi na nerve. vi i vaše petljancije...