Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel normalno da stanovnici Francuske glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici SAD glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici Hrvatske i Srbije glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici BiH glasaju za koga hoce? Nije, mi smo posebno!!!
Ma boli me qurac...glasam za Komsica i kraj price
bih je protektorat, a ne suverena država. posseri je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma samo dodijelite štampanje obrazaca dokumenata nekomu drugome a ne onom Dudukovom kumu i odmah je to 50 % jeftinije, dodajte tomu još malo racionalizacije i uštede i svi će dobro zaradit a mi čemo imat za 60 % jeftinija dokumenta ... ! ! !
za sve kojima je skup.. u RS-u ih dijele dzaba.
Ma moglo bi biti logicno da bi ali nema tu njima hajra i poledine.To moramo shvatiti kao No1
valja uhljebima tih 50 posto za namirivanje nerada i kojekakvih izmisljenih troskova...nikad nece uhljebi to dozvoliti
Koliko ja znam niti jedan zakon niti pravni okvir ne tretira pojedinačnu cijenu neke usluge jer je to podložno promjenama i ne može se fiksirati. Zato se zove okvir jer se daju uopštenije smjernice. Znači ne moras zakon mjenjati da smanjis cijenu. Samo u Pravilniku ili odluci smanjiti cijenu i sprovesti je. Stalno nas obmanjuju.
Ma to su samo price za malu djecu a nikada do toga doci nece
Hrvati se žale na neku majorizaciju... ako je iko majoriziran, onda su to normalni građani koji ne mogu imati glasački sistem za odabir samo jednog predsjednika države.
I državna admiistracija može biti upola jeftinija ukoliko se izmijeni pravni okvir.
moglo bi i do 85 posto kad bi se rijesilo visak uljeba u drzavnoj administracji..rak rana drzave zbog kojih propada sve i ybog cega mladi odlaze jer rade samo podobne stranacke familijske guzice umjesto najboljih najvrijednijih i najobrazovanijih na drzavnim fakultetima !
ovo je jednokratni pasos, cim predjes granice, pocjepas ga!
NAROD ZNoooo
Moze naravno ali neće
ahhhah ... taj pih govnarski protektorat pasoš ničemu ne vrijedi.
Čim im je došla konkurencija u vidu pasoša RS-a odmah obaraju cijene haha