Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA KOLAC KRETENCINU BOLESNU
NA KOLAC,DA ŠTA...ETO I TO JE OSTALO IZ PERIODA OSMANLIJA.AKO KOZA LAŽE,NE LAŽE ROG. LOJA STAVI TURE,NEMOJ NA SUHHHO. IMA RAŠO PETLJU,MOŽE GUZU STEGNUTI,PA ČEŠ SE NAMUČITI. AKO LOJA NEMAŠ,A TI GA JEZIKOM PO ŠUPKU OPALI DA LAKŠE UĐE!
@AlIfaQmega RAZANJ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar uopste neko moze biti kriv za genocid u jednoj opstini a u ostalih sedam nije.....gdje je tu logika...
Rok za donošenje pravosnažne presude ne postoji. hahahahahahah koje njesra.....
Jos malo i on ce biti pusten i postavljen za vrhovnog zapovjednika SAIK (Svjetska Anti Islamske Koalicija).
I to mu je malo!!! gore ce ga kazniti svi oni koje je pobio!!!
@profesor Mamojebko NIKAD SE NE ZABORAVLJAJU OSMANLIJE🕌
Plinska komora ..
Trebao je on odavno biti pod zemljom trebalo je njega zaklati,a oni mu dali samo 40 godina zatvora svi su oni veliki govnari
Ja bi bio zadovoljan sa kaznom koju je dobio ali da robija u Zenici, ovako koliko god da dobije bice mu bolje nego da su ga pustili da bude dabic, ti zatvori u kojima oni sluze su bolji nego 90% kuca u kojima vlasi zive.
@ThisIsSpartaaaaaaa 100%
Srbin dismr ko poljska hala
AMERIKO OBEĆANA ZEMLJO. Tamo bi dobio najmanje tri doživotne, pa nek ono što gusle pjevaju: ŽIVI DOVIJEKA ima i rašta !
o njemu je sve receno..
Tako je LJUDINO!
@profesor Miljenko Ti , sa svojim BOLESNIM--PSIHOPATSKIM i LAŽLJIVIM KOMENTARIMA koje pišeš mjesecima !!!!! U B I .....S E !!!! PSIHOPATU !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)