Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jake mi novosti kad smo to ove otkrili na klixu. U pravom momentu kad se dvojac Čović-Ljubić spremao da prevesla mazluma BAkira a kormilar cijelog projekta je bio Mile DOdik kome je sinkronizacijski megafon poklonio osobno nadolazeći vožd Vučić, pa bi on 8 Septembra i potpisao to što je Bakir prerađen ko diejte na tuti !
Sve je na štetu Bošnjaka trebalo dogovoriti već u Septembru tako da se ima vremena PORMIJENITI I PRESUDA SUDA U HAGU NA OSLOBAĐAJUĆU, a Hrvati imaju ne malo iskustrvo u podmićivanju sudiji kao u sporu sa SLovenijom. A BAkir potpisao I NEMA NAZAD ! Nikakvih dogovora i poptisa do DECEMBRA i presuda suda pa onda treba sjesti i razmisliti !
Ovi idioti zajedno sa crvenobradim su sve uradili što su mogli da razjedine bosnjake i hrvate. E to je pravi zločin za koji trebaju svi skupa da odgovaraju.
vješanje...onda rezanje na dijelove i puštanje u kanalizaciju među govna simple, effective with message
@bulletpro ovo su likovi koji su organizovali i sproveli fašizam i zlo...posrem i tebe i njih
naravno da ce kaznjeni biti pogotovo ako se dokaze umjesanost hrvatske na teritoriji bih
Presuda za UZP i dokaz da je HZHB bila zlocinacka paradrzavna tvorevina.