Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOKO VRATI STO SI POZOBALA!!!!
Ima on love.....od zarobljenika otimali zlato i novce a i humanitarne konvoje su stalno otimali ta ustaska bagra
Najveca greska hrvata je oluja, tribali su pustit tu strašnu (čitaj smiješnu) armiju bih da im ratko bane u bihac. Klosari nezahvalni
Več kad i ako je Hrvatska sa Tuđmanom i doglavnicima kao Šuškom i drugima, financirala i organizovala agresorsku HDZ i HVO koji su odbacili fiktivne i lažne političke referendumske odluke za suverenu BiH, onda je dužnost Hrvatske da prihvati i plati i troškove odbrane svih onih koji su radili i provodili velikohrvatske ciljeve na teritoriji BiH, kako političke, organizacione tako i vojne.
pa kad nam platite jer smo vam oslobodili bihac i karajinu onda čemo platit generalu heroju našem obranu koja je svakako bila zakurac ustvari kad malo bolje razmislim sve gradove i svu teritoriju u prošlom ratu koju se oslobodila od srba je HVO i HV direktno ili inidrektno plus 400 tisuća izbjeglica iz BIH kad to platite imate pravo sto reć dotle poklopi se i šuti i zamišljaj da je muslimanska vojska sve to oslobodila
@novi- Prica da je HVO negdje nesto oslobodio je veliki mit. Politika HDZ- a i HVO-a je bila: povuci se, prodaj, zadrzi, ne bori se. Zato su i likvidirali Blaza Kraljevica i njegove jedinice raspustili jer je on bio borac za BiH i za oslobadjanje BiH od neprijatelja i direktno se protivio podjeli BiH sto nikako nije odgovaralo HDZ planovima. Dzabe sto je bio Hrvat, nije bio HDZ-ovac i odmah je neprijatelj. Tako se ponasaju i danas.
Je3em ma7er i njemu i vama.
Seljačku.
Naplata bezuspjesne odbrane ovog zlocinca..Bravo Hag !!.Volim novo vrijeme e grunta i u BiH i HR ..nema vise lova u mutnom sve informacije dostupne i postajemo transparentni ..
Ako Praljak nema imovine a bude osuđen, nek odleži ova tri miliona eura. 100 eura jedan dan to je još 30 000 dana zatvora. Ili ti 90 godina zatvora !
Tri miliona eura mu troškovi odbrane ???
Aplolutno sam uvjeren da će nakon ovakovg prijedloga suda PRaljku vratiti sjećanje gdje mu odoše milioni !
Drtino stara, plati sada nastale troskove, ili ti ili stranka koja te je gurala u ratnim rabotama.
bas ce hrvatska pomoći...
Zbh
Treba krmku ustaskom i njegovim potomcima narednih 20 generacija oduzeti sve da ni za gaca nemaju,i to je malo
jesu gadne ove ustase
"...M\ozete li mi locirati sina ?" :) :)