Sve manje informacija o lokacijama
0
ICMP: Pronađeno dvije trećine nestalih osoba u BiH
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja znam te osobe nisu nestale nego su poibijane automaskim oruzijom nozevima priklana i na vise nacina smaknuta i ti ako hoce na varaju nas rijecima mi im porucujemo govorite Bosanski da vas razumijemo jer taj strani jezik sa kojima ste pregovarali je jezik mrznje i ubica...Pitanje kako moze nestati osoba?
@herrceg bosna:....Na djelu je erozija medzunarodne zajednice u BiH, -´BiH je u rukama etno-politickih kanibala`
tako rade svi, i vi ste se junačili prema slabijim Srbima u Hrvatskoj i protjerali 300 000 Srba iz njihovih domova..
Odgovor za @herceg bosna Herceg Bosna je Hitlerov plan. Ako ti se ne svidja rezultat WW2, onda nemam daljeg komentara.
Y.e.b.e.m. milu majku svim gore potpisanim osim \'meli\', a kozijem brabonjku hercegbosni pogotovo
Sukoba, fuj, sukoba! Pa, ima li kakav urednik da pregleda ove tekstove prije objavljivanja? Rat, gospodo, to je bio pravi pravcati rat!
Komunjare i Vehabije krecu uskoro da kamenuju Imperijaliste (citaj strance) po Sarajevu. Od Kabula ucimo :) Zajedno da oslobodimo anti-imperijalisu MEVLIDA :D
ja i moj drugar CHMOLJO smo zajedno rijesili da je dan nezavisnosti glup i da ste samo ginuli za zlatne kasike..... Dodjite na sarajevo-x forum, jedino mjesto gdje nas niko ne provaljuje i gdje u miru mozemo sa jugonostalgicarima stampati na kompjuter :D