Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje cinjenice? Cinjenice su da su Srbi u Srebrenici odvajali muskarce od zena i djece, samo su muskarce pobili a zene i djecu su svojim autobusima odveli na Alijinu stranu, dok je Naser za svojom vojskom potamanio citava sela, sa zenama, djecom i starcima. Koje od ovo dvoje ima elemente genocida? To su cinjenice.
P.S. Vojno sposobne muskarce su pobili, iako su se svetili Naseru za ono sto je on njima konstantno cinio do '95., koji je ubijao sve sto je stigao, od djece, zena i staraca, zloupotrebljavajuci tzv. zasticenu zonu Srebrenice da iz nje izvodi zlocine, misleci da ce to proci nekaznjeno. A kad su Srbi udarili na Srebrenicu onda nije ostao da je brani nego je pobjegao u Sarajevo, junak nema sta.
Pa sto se bilbord nacija ne slaze sa srpskim predlogom,da idu od zrtve do zrtve kako je poginula i kada?
Svi znamo da je u Srebrenici i cijeloj RS napravljeno 5000 masovnih grobnica i da je RS nastala na Genocidu. TO ZNA CIJELI SVIJET
@velikamuda Pa bicete protjerani iz rs stoko poremecena i iz Kosova
kmeeeeeeeeeeee....a sta su te cinjenice?...da je u srebrenici ubijeno 8000 bosnjaka i niti jedan srbin???...koga vise boli kyrac za islamisticko sorosevskom propagandom???
@fudocar ....isto kao sto sam tebi objasnio kako ti seka prima cetnickog....:)