Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braco mungosi, nismo se dovoljno uvukli Evropljanima u paksu. Mora to bolje. Ipak je to nasa tradicija. Tu smo najveci sampioni. Nismo dovoljno kukali i molili, a to je glavna karakteristika nase politicke borbe.
Ćuj to multietnićari, a kad je ICG davao saopštenja u vašu korist onda nisu bili vaši advokati.
ne kaže se matica, nego navrtka :D , pa se vi fino navrćite na što hoćete, a Neum nikada nećete dobit\'.....:)
o ne ICG je definitivno na strani vehabija koje ste uvezli, od kuda vam ta ideja da su na strani dodika??? stvarnoooo eeee
RS se zalaze za ukidanje visokog prestavnika a on je po Dejtonu glavni, i po Dejtonu ima pravo da namece sta hoce...
lagumdžija je smiješan i nebitan lik.to je činjenica nije navijački stav.jedini lik u političkoj populaciji bošnjaka koji nikada nije izašo na bilo kakav megdan.da je sdp ponudio za izbore tri člana,,lagumdžiju,pudarića i komšića,,ja bi to prizno ko demokratsko opredjeljenje sdp-a.no lagumdžija ni jedan put do sada nije izašo na megdan svojim bošnjačkim takmacima.nikada nije isprobo svoju vjerodostojnost ko bošnjaka među bošnjacima.iskreno mi je žao što mu je suljo izišo u susret sada.no to je u isto i pokazatelj suljine iskrenosto.suljo što priča u ovome tekstu je smiješno u odnosu na ono što radi.morate se dogovoriti bošnjaci što je istina među vama>ne ovo zaplotarski što svak vidi.nešto orginalno i iskreno.izađi zlajozogulu i pokaži svoju superijornost među bošnjacima,a ne da mi izabiraš mog predsjednika sa kojim ti nikakve veze nemaš.meni osobno ovo ništa ne smeta,čak mi je drago,no morat će te malo više misliti glavom.puno više misliti glavom.puuunnno viiššše mmiissslliiitttiii.
XXX Odmah im Brčko uzeti i presjeći koridor...pa ćemo onda da pregovaramo...bošnjački političari su levatine obične(SDA)...vidjet ćemo imaju li mudda ovi iz SDP-a
ukradel se sta u centrali?
ma naravno, svi koji govore protiv SDP-a i popratni satelita ti su fašisti i u funkciji rušenja BiH a oni koji formiraju vlast bez stranaka s 90 % HR glasova i koji biraju drugima predsjednika, slave TITU kao spasitela, reketare, toji rade na sužuvotu i opstanku BiH ma kakva god ona bila. Dajte kada će više SDP-ovi glasači progledati i vidjeti za koga su glasali, nadam se da tada neće biti kasno.
Pa oni mu i govore sta da radi. Ko da bi dodik ovo na svoju ruku ovo radio
SDA se zalaze za Dejton??? Pa po Dejtonu postoje dva entiteta, a vi se zalazete za ukidanje???? zar to nije antidejtonsko djelovanje????
PA S KIM SI TI RADIO SVE OVE GODINE GLUPKO? INZKO ODLAZI
a zasto se ukidaju zlatni ljiljani i zlatne znacke
SDA,se pod znakom ( ?)zalagala za jedno te isto i Pre i u vreme a i posle RATA-dakle jos uvijek nije svatila-da taj njezin put vodi ka PROPASTI BiH-e,samo se pitamo dokle ce takooo!!!
ravnopravni narodi i građani Bih svi se slažu ali to različito neki shvaćaju uvijek netko hoće biti stariji brat koji misli da njemu pripada više prava nego drugome i ja ću ti izabrati i kazati što je to za tebe dobro ti neznaš po zakonu tvom narodu pripada neko mijesto ali ja ću pronaći podobnog kako bi zadovoljili formu. SVi rade pokvareno isti stil vladanja i kod Srba i Bošnjaka I Hrvata ne lažite jedni druge već počnite iskreno, ovo sada gleda svak svakoga kako prevariti. Ovo licemjerstvo svih ne vodi ničemu a međunarodna zajednica sad je prema svojim intersima za ovoga nešto se promjeni i onio se okreću nikome nisu dobra donijeli opameite se političari u Bih i počnite uvažavati druge!
Nemojte nam Bosnjacke nacionalne interese samo Vi iz SDA braniti ... dok nam SDA kriminalna grupacija nije branila nacionalne interese sve je bilo OK i zivjeli smo dostojanstveno ... Od kada je SDA pocela da nam brani drzavu i nacionalne interese sve je krenulo niz brdo i nikada se bjednije nije zivjelo na ovim prostorima ...
KRŠČANSKI ICG je providan kao flis papir i Bosanci ga čitaju kao bukvar. Bilo bi nevjerovatno kad bi pomagali normalnu ljudsku i pavednu bosansku stranu.