Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danny, nije li nato neprijatelj islama, tuku vam bracu svuda u svijetu,puna bosna arapskih imena, molitve na arapskom,svjetonazor islamski..nece li to znacit da su bosnjaci okrenuli ledja islamu te se pridruzili krscanski(dominantnoj) alijansi? Mrskom zapadu? Srbima koje su unistili ekonomski, oteli im koljevku srpstva, direktno suprostavljeni majci rusiji, jel to srbi okrecu ledja pravoslavlju,gutaju svoj ponos?
Podrska !
Za prvog komentatora (\"nato\"): članstvo u NATO-u je najbolja garancija I da Srbi više neće napasti \"muslimane\" (tj. Bošnjake), ni Bošnjaci Srbe. A ako koji vojnik iz BiH pogine negdje u pustinji boreći se protiv nekih muslimana, sutra možda i protiv pravoslavnih Rusa i sl. - opet je manje zlo nego što bi bilo da se Bošnjaci i Srbi opet međusobno dohvate.
za ajde mi neko objasni, bre dete da valjamo ali svi na balkanu nebi nas niko ni mrzio ni tuko zato sbog svoga ilije odrijecem se i svetog ilije,bre jel tako takolije bre.
bre dete,samo u suru i prema zapadu,ovo ostalo blebekanje svakome radi o glavi.
Zločinačka alijansa kojoj mogu težiti samo moralne nule.
Ajd da mi neko objasni, muslimanima je neprijatelj br1= NATO. Srbe je tuko. Pa sta ce vecinski muslimansko pravoslavna bosna u takvom savezu?