Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovaj Holiday market Gradskoj upravi svaka cast, ovako treba da izgleda Sarajevo. A ono ruglo u Ferhadiji koje Hadzibajric stiti se mora skloniti.
Sto Hadzibajric sada hoce da pokupi zasluge za ovo. Oni standovi u Ferhadiji su njegov izum i ponos. Ovo je projekat Grada.
\"cccc... nije on kamiondzija nego savjetnik nacelnika\" on savjetnik? hajde bolje ne laprdaj..malo se raspitaj ko je i sta i sta je bio prije 3 godine tj.sta je radio..
cccc... nije on kamiondzija nego savjetnik nacelnika
nek\' je sa njim ovaj kamiondzija !
Dragi moji! to se u modernom svijetu zove \"Bozicni market\", ali Vi necete tako da ga nazovete zato sto je to\"Vlasko\".Jelde? Svejedno puno srece!
cuj kombija nemate, nemas pojma o cemu pricas i kako je to trebalo biti namjesteno i pokradeno..al ti se brini za kombi padinska sarajko... sve neupuceni pametnjakovici dovoljno dobija sa strane, nek vam kupi kombije..haha
jebi te se vi SDP, da nije njega ne bi bilo ni Marketa, a vi glupi SDP-ovci zbog vas nemamo kombija. Izbore cete dobiti malo sutra.
Nacelnik Hadzibajric bi trebalo da posjeti ono (svoje) ruglo (najlonske stracare) u ulici Ferhadija. Sklonite onaj odvratni vasar sa glavne setnice glavnog grada!
Kome smetaju shtandove neka ih michu. Sad se odjednom svi furaju na urbano Sarajevo a vishe od dvadeset godina u njega traje priliv provincijalaca i primitivaca. Sada pustite taj narod da zhivi i neka si zaradi za koricu hljeba.
trebao je obici svoje divne praznicke najlonske standove!!