BiH
3

Ibišević na čelu žirija za izbor "Pratitelja igrača na Euro 2012"

Klix.ba
Ibišević briljira u dresu Stuttgarta (Foto: Arhiv/AFP)
Ibišević briljira u dresu Stuttgarta (Foto: Arhiv/AFP)
Vedad Ibišević, nogometni reprezentativac BiH i aktuelni član ekipe Stuttgarta, nalazi se na čelu žirija koji će po prvi put u istoriji izabrati dvoje djece iz BiH koja će izaći na teren sa najvećim fudbalskim asovima današnjice i provesti nezaboravne trenutke u aranžmanu McDonaldsa.

Dvoje mališana, u dobi između šest i deset godina, u pratnji jednog roditelja/staratelja putuju na fudbalsku utakmicu četvrt finala UEFA EURO 2012. u Varšavi 21.06.2012., i zajedno sa ostalim mališanima iz različitih zemalja Evrope će izaći na fudbalski teren u pratnji igrača prije početka meča.

"Zbog velikog interesovanja, produžili smo rok predaje crteža na temu 'Želim biti McDonalds pratitelj igrača na Euro 2012' do 7. maja ove godine. Crteži se mogu predati našim restoranima Titova 36 i Džemala Bijedića 185 u Sarajevu, odnosno u restoranu u Mepas Mall centru u Mostaru ili na mail [email protected]. Djeca koja budu odabrana imaju plaćen trodnevni aranžman na Euro 2012 s mnoštvom poklona i iznenađenja", istakao je Adi Hadžiarapović direktor marketinga McDonaldsa u BiH.