Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista ja nemam 4 razreda skole a predajem na fakultetu
ja poznajem jednog profesora sto prebire po smetljarskim kantama jer nema posla
Poštovanje, vrijedan i kreativan covjek ne trosi svoje slobodno vrijeme, ispijajuci kafe, mahalajuci uz dnevnu stampu nego stvara. Ovako doprinosi svom dzepu ali i zdravlju!!
Ali zato neko sa dipolmom radi na 5 radnih mjesta ukljucujuci komisije i razna s......
Ej, otkad sam se rodio srece nisam imao (2x) Samo ti si sreca bila zasto si me ostavila (2x) Ej, otkad sam se rodio nista nisam imao ej, otkad sam se rodio nikad nista nisam imao Samo ti si moja bila zasto si me ostavila (2x) Ej, otkad sam se rodio s mukom sam se druzio (2x) Ej, otkad sam se rodio s mukom sam se borio (2x) Samo ti si radost bila zasto si me ostavila
Na svakom fakultetu bi trebala da stoji tabla koja kaze da su sanse da nadjete posao u struci nakon zavrsenog faxa 5 %
Sve se moze kada se hoce! Bravo, pravi je umjetnik, zelim mu uspjeh i preko granica nase zemlje. Danas moramo biti sposobni da radimo i druge poslove jer od jedne struke malo je teze dobiti zeljeno radno mjesto, a ako imamo vise zanimanja daleko je lakse.
bil meni mogo jednu kutijicu za kondome napravit
...stranka ga prati?
Profesor BOSANSKOG JEZIKA.
Mišljenje o autorici teksta? :D https://www.facebook.com/OrhanHandmade/photos/a.669210526466160.1073741827.405927922794423/867598886627322/?type=3
Fina seka. :)
A o činjenici da za naušnice prodaje prostor na Klixu? :D