Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZATO SE UJUTRU SMRZNEM KO U SIBIRU
ocam mog podero bi ovu crvenu i kera i nju
Federalni meteo zavod i meteo Zavod rs! SMIJEŠNI SU !
Ovaj grad trenutno čine samo građevine i klima. Nekada, u davna prošla vremena, ovaj grad su činili i ljudi, tj. čistokrvne sarajlije, kojih nažalost više nema. Kao što nema ni mamuta, ptice dodo, itd. Kruže neke priče da Sarajlije još uvijek postoje te da su samo endemska-ugrožena vrsta, kao što je to recimo čovječija ribica, ili ako ćemo van okvira naše zemlje- recimo evropski bizon, ali ja u to ne vjerujem, jer vjerujem samo svojim očima, što znači da nikad nisam sreo \"pravog\" Sarajliju.
Eee moj majstorobiću, veze ti nemaš. http://www.weather.com/weather/5-day/Sarajevo+BKXX0004:1:BK
Federalni hidrometeoroloski zavod nema pojma! :)
Nije da su svi besposličari, evo ja sam na prvoj slici. J€biga radim na terenu, u Tarčinu sam cijelu noć kopao u tunelu. Umjesto da spavam, ja sam otišao do grada da malo vidim svjetlost dana. J€bem ti više mrak, u danskoj u mraku, u noćnoj u mraku.
zato ce na proljece biito oktobar
eno mene u 5 redu okrenut ledjima kako ispijam kahve i gledam tudje trebe, ljepota ziva, ma ko će radit, bolje djaba lezat(sjedit) nego djaba radit(za 200-300 kerma-nabijem ih na khu.rac!).
ova manja s 5 slike nek se javi cu je zenit :)))
Koja je svrha ovih \'\'tekstova\'\'? Stalkate ljude (osobito zene) po gradu i slikate ih bez njihovog znanja???
cuj radi li iko u ovom gradu...a sta vi radite kad komentarisite? Cak i da ste na poslu a piste ovdje - znaci ne radite nista! ;))
@@kenjator ne mogu, ja volim čejfit...strpi malo
Hajde požuri, moram i ja u wc
kaki mi se
Uslikali i mene na slici 6... Što mi niste rekli da ćete me slikati, da ustanem iz ovih j.b.nih kolica, zaj.b.avat će me raja?
Jel se ikad iko zapitao zasto neki psi koji su vlasnistvo dijevojke kao na 3slici..znaju cesti da skoce na njih kao hoce da jeb#...vidio sam to nekolko puta u parku...cuko skace hoce da jeb#e vlasnicu.....