Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet je iz aviona vidila da smo na pravom putu!!! :)
dokhurcilo zeni gledati ove nase njuske i smjeskanje licemjerno ...
Nije ovo nista .... idem ja ulicom ... i pitam ja covjeka ... odakle si ti ? Kaze on: "iz Tuzle" ... Odakle iz Tuzle koji dio ? "Pa iz Vukovija" ..... naletim na drugog covjeka .... Odakle si ti ? Kaze on: "iz Tuzle" ... Odakle iz Tuzle koji dio ? "Pa iz Olova" ... Yebote, nisam znao da je Tuzla i u Olovu se nalazi.
svake druge sedmice je u sarajevu dokurcilo i njoj
sigurno nije bila impresionirana posjetom naših lidera Briselu...žena nema s kim da priča. Nemojte sve crno gledati. Trebam ući u Evropu a nijedan precednik ne zna engleski.
Kaže Federika vratite Pamuku nagradu i doći ću
kolinda za slobodnu dalmaciju rece let pomjerila radi moguceg atentata, da se i ova ne boji prirodnog bosanskog metka.
ma nece sa covicem da se sastaje .... zna da bi je smorio sa izbornim zakonom ..vise od njega bjeze i diplomate ...ovom Junkeru moze pricati samo lik slabo cuje a i libo ga racku
Ima razloga da se boji jer kad je bila u posjeti Balkanu trebala je prije Beograda posjetiti BiH ali je iznenada promjenila maršutu a pošto joj je normalno Vučić i na skupštini Srbije isprebadali otkazala je posjetu BiH To nju i danas drži pa bi joj trebalo salivati.
Neka dodje da primi najvecu prosjek u Evropi pa posle nek prica o clanstvu o EU
ll milfače
Ja je sve zamisljam u srednjoj, prava ona streberka vidi se. Uvijek kad kontrolni zavrsi kaze jaranici ma katastrofa, tanko skroz, a za dva dana FEDERICA MOGERINI bravo dijete 5, max broj bodova
Kako ova druga dvojica dođoše, autima? Ma sačekat će da i Brnabička dođe pa da bude prava gay parada!
Šta i da je došla,nikakva korist,samo bi se izljubila sa svima i otišla nazad.Nju šalju po svjetu samo da se rukuje i ljubi.Drugi donose odluke.
Sad nas je zvala u centralu SDA i fino rekla žena da više neće da ima posla sa fašistima
I Banditima 😂
@Derim I i oto i oto
pametno, sta ces ovdje sa budalama dangubit.