Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visocani kasne, ko civilna zastita
kasne, opet bolje da su se ikako odazvali nego nikako.. sve pohvale..
SAMO TREBA NASTAVITI SA PROTESTIMA, VALJDA ĆE NAROD SHVATITI DO IDUĆIH IZBORA KO JE KRIV ZA OVIH 20 IZGUBLJENIH GODINA U OVOJ ZEMLJI!!! NEMOŽE SE OVAJ NERAD TOLERISATI, KO SU TO ONI "BOGOVI" NISU SIGURNO!!! MI TREBAMO REVOLUCIJU NAPRAVITI NA NOVI DEMOKRATSKI NAČIN, PRESTATI PLAĆATI DRŽAVI RAČUNE, PA ĆEŠ VIDJETI KADA ONI NEMAJU PLATA KAKO ĆE SE POBITI U PARLAMENTU!!! SRUŠIT ĆE SE SISTEM KOJI JE NAKARADAN 20 GODINA!!! POLICIJA VIŠE NEĆE NJIH SLUŠATI VEĆ NAROD, PA KADA KRENU HAPŠENJA!!!! TADA ĆE OVA GOVNA POČETI BJEŽATI!!! A DRŽAVA BIH ZAŽIVJETI!!!
Bravo Visočani. Treba političarima pokazati da su oni tu radi građana a ne obrnuto i da su novi izbori sve bliže. Na našu žalost, vremenom je "izblijedila" demokratija u onom obliku u kojem su je uspostavili građani Francuske buržoaske revolucije. Kao vid suverniteta naroda, oni su uspostavili mehanizam kontrole i smjene političara koji su provodili svoju volju i branili svoje interese umjesto narodnih. Umjesto toga, mi danas imamo vladavinu stranaka i političara na koje po zakonu ne možemo uticati, kad jednom dobiju mandate nakon izbora, jednostavno naredne 4 godine zaborave na birače (ako su uopšte i mislili na njih). TO SE MORA PROMIJENITI. NE MOŽEMO SVAKI PUTA ČEKATI 4 GODINE DO NOVIH IZBORA.
Jesu l' koncert organizovali?
registrujte se na ovu Online, browser igricu (simulacija stvarnog zivota) I zaboravite svakodnevne probleme: :D http://secura.e-sim.org/lan.16052/
Čudilo bi me da nisu
...........
gradjani samo naprijed i budite spremni da skocite u petak svi. ide dramaaaaa
daj ba ovo je postala furka,bezveze
jadnim Bošnjama nikako dokazati da od ovoga nema ništa. Zašto se ne protestira u RS ili u zap. Hercegovini? Oni jadni misle da je ovo normalna država u kojoj se protestima može nešto riješiti ,a ne vide da su dobili sasvim suprotan efekat kao što je paraliza parlamenta i cijele države.....
Paraliza parlamenta? I ne treba nam ovakav parlament!
Političari gledaju i smiju se ovakvim "protestima".
sprdnja teska...moram jednom grohotom na ovo...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!