Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moderna lab. kompanija koja je samo jedan komercijalan proizovd napravila u svome postojanju, osnovana 2013. godine i u nju ulozene stotine miliona godinama bez ikakvog profita ili produkta. Prvi proizvod koji prave je vakcina protiv korona virusa. Pametnom dovoljno.
Zašto ovdje ne djeluje tužilaštvo !?
Na KIixu ujko? Pa ne može kad vam Čavka sve javi
eee nju sam čekao, hahahaha
Uuuu evo sve trcim 🤣
Hoćete da pobijete ljude
Ovome narodu kojega predstavljanju čuvar i znalci, komentatori, analitičari i nadasve humoristi sa Klix-a ne trebaju vakcine. Ja sam napisao da sam, zahvaljujući vakcinama imao jako slabu kliničku sliku, a drug koji nije vakcinisan, umro. Nakupio sto minusa. Sad udrite pametni anti...
Kod mene obratno drugarica slabije simptome i brzi oporavak od mene . Ja vakcinisan ona ne
Kako znas da je slabija slika zbog vakcine? I kako znas da bi se bez vakcine uopste razboleo?
Jedva cekamo da se apdajtujemo.
Ima posla ko hoće da radi... npr. može se biti i u statistici
Da nije možda u kantonu sarajvo?
To ona što su je ljetos ZABRANILI u Švedskoj ispod 30 g