Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad uvalit nekog rodju od nekog guzonje iz mupa ili nekog politicara koji ce vodit taj profil i pisat tweetove i dat mu platu jednk 2500-3000KM
Twitter je dobra stvar ali ga ne prati značajan broj gradjana u Sarajevu . Mislim da bi bolje bilo da je kreiran Facebook stranica ali eto .
Smetljariiii, fujjjj
Dignite ruke za nase ljude zapali babylon drotovi nek se ljute dosta je suplje svi gore ruke..
Dok ne otvore IG sa polugolim policajkama i za braću gejeve (da i njih ne zapostavimo) pandurima u tangama, sa snimcima iz pandurskih teretana i slično, nisam zainteresovan.
+1 ne moraju bas u tangama biti, mogu i sorcevi, da ne budemo nemoralni jel :D
@manki Slažem se :D
Umjesto cvaje sada je pedeset Tweet deleted
Superrr . Na twitteru pod znjm profilom anonimno komunicirati sa policijom. Trebali su napraviti neku aplikaciju SOS s gps mapom u slucaju da me neko pljacka ili hitni slucaji. Nekome zivot u pitanju dok sekretarica preusmjeri poziv na sluzbenika
Lakse bi bolan bilo strancima da sa visejezicnom aplikacijom kroz menije pozove policiju, vatrogasce i hitnu. A gps mapa bi sluzila da se vidi gdje treba intervenisati.
A zato su neki dan primili 150 novih mladih TVITERAŠA ! u policijsku službu !
Jesu li sve pendrek efendije bile na kursu / obuci za koristenje twittera ili su odredili najinteligentnijeg medju sobom koji ce imati pristup Twitter profilu :DDDDDDDDDDDDDDDDD Zemljo otvori se i progutaj ih , dok drugi vec godinama koriste twitter profile ovi u Apsurdistanu se nasli hvaliti kako su danas otvorili twitter profil !!!!!!!!
to je svugdje normalno, da policija ima profil...
samo, može li unaprijed da se obavijesti kad je akcija? hvala. :)
Sigurno ga uređuje Nefić hahahhahah
koji sad twitet pa nista ne rade majmuni lijeni
tri minusa tri drota...vidi se rad policije trkaci, motoristi divlajka koliki hoces, parking papci, kad prelazis jednosmjernu ulicu moras gledat i lijevo i desno, sve je gore a nek je twitet tu...
Džaba im twitter kad ne reaguju ni na one bivše servise otvorene za građane. Novi načelnik stara politika nerada. Sarajevo su opet preplavili noćni trkači samo nekoliko mjeseci nakon velikih nesreća, majmuni za volanima sa glasnim motorima i škripom guma na semaforu su opet "in". Već se kladimo kada će se desiti novi Sanjin Sefić, a opklade da će neko biti zgažen na trotoaru najbolje stoje. :(
Hoce li naplacivati kazne ako nemas profilne? Za takve stvari su obuceni, ne radi ti maglenka...itd U tome su ova go-vna profesionalci.