Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj podvožnjak u selu Buća Potok je koliko znam nanovo pravljen prije par godina. Ili uhljebska đubrad nije imala škole i znanja da ovdje riješi problem ili su glasači nagradili kriminal koji je ovdje urađen ?
Jest, jos su kao i neke pumpe ugradili koje pocnu raditi cim dodje do poplave hahahah
smijesan si, ako je ispod nivoa kriticne tacke izlijevanja rijeka normalno da ce prvo na taj podvoznjak vracati, jedino rjesenje je dignuti ga iznad tog nivoa a to je nemoguce radi pruge i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nizozemska je država ispod nivoa mora pa nemaju poplava. Oni vole i čuvaju svoju državu, za razliku od naših koji vole i čuvaju samo svoje fotelje. PARAZITI...
Sve ce ti se samo kazati: https://www.klix.ba/vijesti/bih/kraj-poplavama-u-sarajevskom-naselju-buca-potok-ugradjena-pumpna-stanica/160829086
Gdje si se ribice sakrile
Ovdje je problem što je nivo Miljacke iznad ovog odvoda, neće voda uzbrdo da ga hebeš.
global warming
Hoce li nam Erdogan pomoç?
Mufa, pumpe vam opet zakazale !?
hjoooooj kudabvoze ovi na video klipu....jedan tocak na ivičnjak i goni ga roki
Vidite da se voda nasipa u ovaj podvoznjak iz sahta, nivo miljacke je iznad nivo ovog podvoznjaka
Nema Efendic iakustva sa poplavama on je vise za parkove i sportske dvorane
Neke ceste pod vodom, pa to je stara tema 30 godina uvijek iste ceste i podvoznjaci, ali izgleda da nemamo strucnih ljudi da to rijese ili mozda bolje reci ni jedna vlast nema volje da to rijesi.
strahujemo od kiše, strahujemo od snijega, strahujemo od požara, strahujemo od izbora pa do sledećih izbora. Takav smo sami sebi put ucrtali.
i opet glasajte za SDA ,majmuni jedni
Pa stani malo...godinama je ova opcina bila pod Sdp vlascu....sto nisu rijesili problem?
Sve pare odoše u sarajevski kanton a infrastruktura im gora neg u Zambiji.
Dočekala nas kiša nespremne, sad će past temperatire pa će nas i snijeg iznenadit