Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro i ovako onaj koji ima-protiv -onog koji nema
Fikretovi-Alijini Obrijani-Neobrijani
vijest koliko ih ide u Afganistan, vec je vijest koliko ce ih se zivih i zdravih vratiti. A vijest je i svako \"Bugojno\" koje se desi...opravdavanjem takvih stvari umijesanoscu BiH u Afganistan zajedno sa Amerikancima.
ovaj u sredini na slici 100% hrvat
vam valjao Tito, a valjda cete sada biti sretniji sa vahabijama sa jedne strane i Amerikancima sa druge. Jedni vas guraju da idete na one druge, avi ste u sredini izmedju dva naroda od koje ste si stvorili neprijatelje protjerivanjem komsija 92-95. Teska situacija!
Znaci tako, u sluzbi USA idemo na prvu liniju kad god oni to kazu. Nema vise Tita da nas cuva od kapitalistickih imperatora.
Bosanci a osobito Bosnjaci ce dati obol u borbi protivu islamofazisma i to ce cijeli svijet znati da cijeni. Bosnjacki islam je tolerantan, moze se popit piva, gleda se futbal a nije problem ni pojest malo krmetine. Amerika ce nagraditi Bosnjake povoljnim kreditima i donacijama a svaki pali vojnik u Afganistanu ce biti sehid za demokraciju i ljudska prava.
ma nek idju malo u inozemstvo,pokupit nesto deviza, kad u ovoj drdjavi nista nema. ocel\' i se i njima dodjeljivati neki zlatni ljiljani ili sta li vec, ako se pokazu kao \"dobri borci\" na \"terenu\".
Da li ova vijest upucuje na to da bi mogli gledati jos repriza Bugojna? Neki kao @tenkre, cini se, opravdavaju takve stvari?!
Prvo ... ne piše se Avganistan nego Afganistan ... Drugo ... nemojte da se pitamo \"A zašto?\" kad se bude opet neko digao u zrak !
Mosnjaci provode genocid nad Avgenistanskim narodom.
Korisno,utjecaće na proizvodnju tabuta,što će se direktno odraziti na ekonomiju ove zemlje.
ŠEHIDSKA JEDINICA. HOĆE LI SE I NJIMA PRIZNAVATI STATUS ŠEHIDA.
ha ha, kada udare na svoje :))))))))) pa gdje cete na bracu talibane, obraza nemate :)))))