Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katastrofa tek dolazi jer njemacka na godinu mnijenja ustav u useljenicku drzavu tipa kanade, amerike, pa i svicarske i drugih , i time ce otici jos mnogo ljudi... ali opet ko zna..nije ni njemacka styo je bila. ali ce mnogi makar probati . I tamo prezivljavaju , a u nas zavisi od opstine do opstine i gdje ga je ko uguro.
1991.u Sarajevu 60.150 učenika u svim školama. 2001.godine 38.200 učenika, a 2018.godine 36.000. učenika u svim školama. 2025.godine daj bože i 30.000.
Izgleda da se ljubav vodi jedino u ks
Svi putevi (sa sela) vode u Sarajevo...
jedino Sarajevo i Banjaluka imaju pozitivan saldo stanovništva, jer narod se seli iz manjih naselja pa nadoknadi za one koji su odselili u inostranstvo. U drugim gradovima je svake godine sve manje prvačića pa i srednjoškolaca.
Ako je u Kantonu Sarajevo identičan broj prvačića kao i prošle godine onda je to pušiona a u ostatku BiH katastrofa
@pupak u 6 od 10 kantona je pozitivno. pogodi kojim je negativno
Mašala,neka djece...
Širiti kapacitet za prihvat arapskih prvačića ! RAvnopravnsot arapskog jezika i paštun i farsi ! :))
"Želimo naglasiti da roditelji ne žure s kupovinom i da će nastavnici na vrijeme obavijestiti koji će se udžbenici koristiti te da ne kupuju sami i ne stvaraju sebi dodatan stres i gužve u knjižarama", rekla je Čolić" Svaka skola bi mogla kupiti udjbenike za sve razrede.Oni znaju koliko djece pohadja skolsku godinu.Poslije novac traziti od roditelja i tako roditeljima uskratiti stres.
Zašto malog cigu-prvačića, niko ne smije da dira? Ima babu u osmom!
@arn_magnusson. Još da izdrzi koju godinici, dobice stan od škole :))