Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir se toliko izblamirao sa revizijom da to nije normalno. Računao je da će se proces razmatranja revizije razvući do izbora 2018. Da glupani opet glasaju za SDA iako je odlično znao da od revizije nema ništa, ali je mislio da će se to tek razrješiti nakon dobijenih izbora. Pogreśno procijenio tajming Haag ga prevario.
Eu je brzo odgovorila jer je odlučila SDA stranku pustiti na led.
@drugovi.carice Da, kako god. Bakir je i čekao krajnji rok za reviziju da je što bliže izborima, ali se prevario u procjeni.
Reče Nikšić i vrati se u kafanu pričati viceve...
Niksic jede sam svoja-Trut zamjenijo Truta....
Kako fašisti, tipa Drakonovog Neke, mogu govoriti o ljudima?! Kuš, pogani ljudska.
NERMINE NIKSICU, STO SE TICE BAKIRA, ON CE PLATITI ZA SVOJ (NE)RAD NA IZBORIMA, MEDJUTIM JEDNO JE SIGURNO, TI ILI BILO KO IZ SDP-a GA NECETE ZAMIJENITI. ISTO NEKA PROCITA I FAHRO IZDAJNIK. ONIH OVIH DANA SUVISE LICI NA FIKRETA ABDICA I NJEGA CEKA KAZNA! STO SE TICE GS-a, BAJROVICU, RJESAVAJ SE SULJAGICA JER CES ZAJEDNO S NJIM POTUNUTI! ON OVIH DANA SUVISE LICI NA KUSTURICU, POCEO JE GUBITI IDENTITET OTKAKO SE SVALERISE SA ONOM VLAHINJOM, BAS KAO I DRUGI EMIR!
UGLAVNOM VRIJEME JE DA SE OSNUJE BOSNJACKA NACIONALNA, LAICKA I GRADJANSKA PARTIJA, A ZASTO NE I VISE. VRIJEME JE DA SE JUGOKOMUNISTI I ZELENOKLERIKALISTI ZAJEDNO SA NJIHOVIM SATELITIMA OTJERAJU NA SMECE HISTORIJE! DIJASPORA SE TAKODJER MORA UKLJUCITI JER IZGUBITI TRECINU STANOVNIKA, JEDNOSTAVNO U BOSNI VISE NEMA DOVOLJNO PAMETI I MUDROSTI I DIJASPORA MORA POMOCI DA SE STVARI VADE IZ GOFANA!
Ne znam sta misle magarci SDP-a, vjerovatno nista, medjutim jedno je sigurno, Lagumdzija je kaznjen na izborima jer je pravio ustupke apartheid manjinama, jer je lagao, jer je punih osam mjeseci VM BIH ministara radilo sa 2/10 bosnjackih ministara, jer je prodao sve za funkciju ministra inostranih poslova i najvaznije, jer je zabijao noz u ledja patriotima samo da bi se docepao glasova i vlasti. Ocigledno da se u SDP nista promijenilo nije. Niksic mora ici!
Neka
KOTO HOCE DA SMAKNE NASEG SULTANA
Iako znamo da je Srbija počinila genocid, iako znamo da je tzv RS genocidna tvorevina, iako ranija presuda MSP, kao i sudova iz Haga, Njemačke, Sarajeva nebrojenim presudama i dokazima sve to potvrđuju, zakinuti smo za dio istine zbog laži Izetbegovića i Softića. Obavezno ostavke i sudsko procesuiranje zbog izdaje naroda i interesa BiH.
Dolazimo do jos jedne potvrde da su neprijatelji Bosne i njihovog autohtonog naroda Bosnjaka i Srbija i Hrvatska i stranke iz tzv RS i HDZ-ovci. Ako je tako a tako je svaki dalji MERHAMET Izetbegovica mora biti osujecen beskompromisno. NI GOVORA O TRECEM ENTITETU, NI GOVORA O PROMJENI IZBORNOG ZAKONA, NI GOVORA O HRVATSKOM KANALU. Glasali set geldajte i narodi imaju kolektivnu odgovornost kada se radi o barbarskom i podmuklom sprecavanju zrtava genocida da bar pokusaju dobiti dio pravde i istin
Iako znamo da je Srbija počinila genocid, iako znamo da je tzv RS genocidna tvorevina, iako ranija presuda MSP, kao i sudova iz Haga, Njemačke, Sarajeva nebrojenim presudama i dokazima sve to potvrđuju, zakinuti smo za dio istine zbog laži Izetbegovića i Softića. Obavezno ostavke i sudsko procesuiranje zbog izdaje naroda i interesa BiH.
ovo je najveci bosnjacki licemjer i olos, veci od zlatka lagumdzije, nije mi ni bakir ,mnogo pri srcu ali za ove crvene kmere mogu samo izraziti gadjenje i prijezir maximalni
Ma Lagumdzija je i dalje sef SDP-a, ovaj je ikebana. Ovo je Lagumdzijin fazon zabijati noz u ledja i kupiti poene na bosnjackim lesevima. Identicno su rusili Silajdzica, samo sto im je onda i Tihic pomagao.
Crveni Kmeri BiH edition...
N8ksicu emocije nisu toliko bitne koliko su zrtve bitne i osjecanje onih koji su sve izgubili tokom agresije.Pogotovu bukvalno ponizenje nacije
I ovaj konačno priznao da je SDP probosanski orijentisana staranka.Mada se to znalo,ali lijepo je kad se prizna.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Nema on sta objasnjavati Niksicu narodu "ove zemlje",nego Bosnjacima,jasno i glasno to treba reci,niti nekoj javnosti u BiH;kojoj javnosti,vec jasno Bosnjacima objasniti ako ima sta da kaze,ali mislim da je iste napravio smijesnim,i zive i mrtve,i vise nikakva toboze zaljenja nemaju tezinu niti iskrenost koju su imala,sve je unazad 20 godina ustvari bila igra za novac a ne za zrtve ,i sad bi trebali Srbi kao da vjeruju Izetbegovicima,ma hajte molim vas,ipak je Dodik za njega gospodin .