Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako pozitivna stvar za BiH.
Jako pozitivna stvar, ali opet kažem, neka se ogradi od nekih ljudi koji su do jučer svakakve stvari pričali po televiziji i po raznoraznim skupovima.
Bravo Ceriću.
OSTAVITE GA DOLE AL' STO DUBLJE!
Cerica za rejsa!!!
Jos da se svi potrudimo da nasi potomci za 1000 godina, istrazujuci nasu "kulturu", ne iskopaju skoljke od Golfa 2 dizela i tone najlonskih kesa...
Samo naprijed Bosno i Hercegovino... pozitivno... mi imamo resurse koje malo koja zemlja u Evropi ima... Ukoliko budemo pozitivni, moci ce cijela srednja Bosna zivjeti od piramida...
Nestale piramide, ali evo, praistorijska podzemna željeznica.
puno ljubomore, zlobe i zavisti nije vama Cerić kriv što niste uspjeli u životu
sergija
ovaj shljem mu stoji bolje od one ahmedije, manitua mi!!!
Ma jasta ba priamida, i ispod piramide zakopana troja, odmah pored visecih vrtova babilona/visokog :P
Bravo ovo će postati prava turistička atrakcija Širom svijeta mnoge atrakcije su obične spomen ploče ili kojekakve statue ovo je ipak originalno Samo da Bošnjaci pobjede svoju ljubomoru i prihvate ovo sa slika kao svoj uspijeh.
...konačno je priznao da je član podzemlja..
Morao se obrusiti tunel dok je bio unutra
Bivsi korumpirani reis, propali reper, misica iz Zavidovica, Ahmed Bosnic, autor bajki za odrasle, zenicko- dobojski tajkuni, visocki kobasicari, volonteri-hipiji, tri sponzoruse, sirotinja i vanzemaljci. Ne znam zasto nema predstavnika sa Capitol Hilla, iz Kongresa SAD-a, ali valjda nisu mogli doci. Cirkus.
Ko može ovoga lika shvatiti ozbiljnim, što glumi sa odječom da je Indiana Jones. Tu foru može nekim našim seljacima prodavati. Svijetnam se smije radi takvih pojava. Također uvijek se moraju ovi iz razlićitih vjera pojavljati, iz političkih razloga naravno.
dobro ga je semir iskopao...napravit ce on tu piramidu ne zvao se on semir :D ima da piramida bude nema price :D
EFENDIJA ĐE MI JE SADAKA?!
Baba ,nisi valjda na sadaku spala?
PODZEMNI CIRKUS