Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu gužve zbgo ovog auta nego zbog ukupne saobraćajne neorganizacije i nekulture
hoš reć zbog mtel vlade?
@Nemanick Hahhaha koje kulture i nekulture covjece? Da li si svjestan da su ove saobracajnice predvidjene za 5 puta manji obim vozila. Sve je regulisano semaforima po gradu, tako da je tu malo do obicnog vozaca, ima idota koji voze 40 kad se moze brze, ali ujutro i poponde tolika je guzva da je 40 max brin i kreni/stani. Za raju sa start/stop preporuka da iskljuce to sranje jer ve im ustediti lovu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije ovom pukla guma nego mu je ispala poluosovina i skoro otpao točak To su BiH tehnički pregledi Kucka njemu lafeta vec mjesecima ali konta Balkanac, ma šta ce meni govoriti Njemac…
Sve stručnjaci. Veze nemaš kako izgleda kada "ispadne" poluosovina.
Prije će biti da mu je kinetički ispao
Koliko vidim nije njemu samo guma pukla, otkacilo se nesto, sa lafete ili krajnice...
BiH je cudo nevidjeno..... Pukne guma na autu i glavni grad stane....
Njemu je felga i osovina otišla...
trebali su mu pomoci da izgura auto sa saobracajnice.
Pa nije mu crko motor ako je pukla guma, valjda bi ga sklonio da je htio i mogao...
25 godina zeleni vladali a cestitu Cestu nisu napravili sto.je Tito napravio to i danas stoji i to se Koristi !
bicikl zakon
Jbo mater, izguras auto van saobracajnice šta si ga ostavio tu koje pm?? Tako isto dodje policija pa 2 sata oko udesa nešto vaze kao da je CSI Miami! Haha
dok neki šef tehničkog pregleda vozila ne zaglavi zatvora zbog ovakvih propusta, ovakve stvari ce se često dešavati....
Ovo je inače velika vijest za Sarajevo! Haha
Pa ne moze konobar šalovati ploču, a ne voditi ministarstvo. Ne može nastavnik fizickog voditi cas matematike, a ne vladati seherom 15 godina.
Zasto ne ukinu skretanje lijevo u nedzaricima? Tu je cep, zasto bar policija ne kontrolise semafor u nedzaricima da se optimizuje u udarnim satima?
Ne moze samo kantonalni nivo vlasti urbanizirati asfalt. Papčine su iznad njih na federalnom i drzavnom nivou zauzele busiju vec 30 godina.
Ja samo razmisljam o covjeku koji je jutros krenuo na posao, pukla mu guma, zakasnio, iznervirao se i jos ga klix objavio. Sta ima na klixu? Nista pukla mi guma
gume iz 2006..