Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sta je Covic izjaviO: Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da je priča o trećem (hrvatskom) entitetu \'\'samo sinonim za ustavnu ravnopravnost Hrvata i da mu ne treba pridavati neki drugi značaj, posebno u kontekstu podjele BiH Upitan znače li nove teritorijalne jedinice i zadiranje u Republiku Srpsku, Čović je rekao da \'\'teritorij uopće nije prioritet\'\'. \'\'O granicama ne trebamo govoriti kao o nečemu što dijeli. Ovo je više pitanje psihološke potrebe da se ljudi osjećaju ravnopravnima. Unutarnje granice ne dijele, već spajaju BiH\'\' , naveo je Čović za federalne medije. ---------- Komenatr: Ovo je HDZeov vic godine. Teritorija= sinonim, ako je samo sinonim, sta ce ti? Zasto slovo zakona ne bio sinonim \"jednakopravnosti kao svud au svijetu? Evo plana HDZ.a: Prve godine tkz\"teritorijanje jedinice\" ne znace nista a za 5 godina?? Za 5 godina ce Covic reci: Ovo su \"hravtske\" teriotorijalne jedinice i dovdjenja. E moj Covicu zar msilis da je narod glup?
hahahahahahahahahahahahaha covicu ti si otpisan ne ides u vlast kako god ne pomaze ti ni vlasitta platforma
čOVIĆU TREBA LI TI ŽIRANT ZA KREDIT DA TI BUDEM...GARANT SI KOKUZ?
ma pusi virslu papak hercegovacki !
..zanimljiva je količina mržnje koja izsijava iz svake rečenice muslimana /koji sebe zovu bošnjacima od 92./ kada se spomene neko ime koje nije iz njihovog miljea, a da se ne zove Ž.komšić.ako nije za \'njihovu stvar\', glup je i fašista je i svašta je.pitam se samo zašto ? zašto je to tako i dokle će tako da bude? je l\' do konačnog razlaza, kojeg očigledno je, žele i priželjkuju?
Poštovani gospodine Čoviću imate podršku svih HRVATA,A sdp i lijanovići sa svojim \"hrvatima\" izdajicama vlastitig naroda mogu da nam puše k...c!Ha,ha,ha,ha,aha,ha....
nisi mogao u mostaru da organizujes vlast, a da mozes na nivou drzave ..
hahah i šta još jedan nesposobnjaković u nizu. Kada mu je ovoliko trebalo samo za platformu ,koliko će trebati za konkretne akcije. Ja.d.n.o!
Zanimljivo kako neki nebitan lik, jedan obicni covicina, može pokrenuti ovoliku lavinu komentara...Na ovaj njegov potez samo se treba smijati i nista drugo
Hhahahhaha na vakat,aferim...Da nije tuzno bilo bi smiješno..
Nadam se da ti neće proći platforma Judo!
Ovaj je najnaporniji definitivno , isto proliv i likom i djelom.
Bosnjaci nisu fer! HDZ stranka iz BiH je 92-e god. omogucila svojim djelovanjem u Hrvatskoj populaciji BiH, da se ostvari san Bosanskih Muslimana o odvajanju BiH od Srbije i Hrvatske. Jest da je to dovelo do katastrofalnih posledica po BiH narode , ali se ipak stvorila kakva takva BiH priznata u UN na koju su svi Bosnjaci ponosni. Danas, Bosnjaci mjesto da gotive HDZ i Hrvate i da im se zahvaljuju na svakom koraku,oni ih progone po BiH,a bome i izgone iz BiH kao remetilacki faktor i kao najvece neprijatelje. Bosnjaci niste fer-sto jes-jes!
Pa da, i ptici na grani je jasno da oval lopov\"covic\", zeli samo fotelju i vec je preko 18 godina u politici, a njegovo najvise politicko dostignuce je unistenje ALUMINIJUMA KOMBINATA, HT TELEKOM ITD, da ne govorimo da je BOSANSKIM KATOLICIMA najveci neprijatelj.
Gospodin Covic je mogao u zadnje 4 godine da promjeni zakon o izboru, a nije prstom makao. A sta da kazem za proteklih 15 godina? Covic najvis eod svega prica, prica, a ja ne vidim sta je to na djelu uradio. Viidm da je dobio glasacko tijelo sa laznim obecanjima o trecem...
Bosnjaci da se razumjemo ne uzimamo mi vama federalnu jedinicu nego je to nase Hrvata-Bosne i Hercegovine. OVO JE MOJA KUCA MOJA CESTA MOJE DVORISTE-ZATO OD.JEBITE
@dragance imas pravo. Covic ne zna da fukcionise u multi-kulti. Treba na kurs.