Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne, ovo je zbog toga sto hrvati ne vole zakon i red. oni ne mogu bez hajducije. kad naprave problem u BIH odu u HR i obratno. medutim ne mozes pobjeci od sebe a ovim stvaraju cirkus da se smije slobodarski svijet.
AKO NAS NAŠ VELIKI \" PRIJATELJ \" STIPE ZAMOLI , MI ĆEMO GA ISPORUČITI ALI STIPARA GA NEŠTO NE TRAŽI PREVIŠE VALJDA IMA SVOJ RAZLOG ( ZAUZET JE SPAŠAVANJEM BiH INTERESA U AFERI PLOČE )....HA HA HA
Eto vam ga vama muslimanima pa se vi mucite sa njim da smo ga tjeli uhapsiti mi bi ga uhapsili nebi ga vama poslali da se vi mucite sa njim
Vjerovatno da je Hrvatska bila spremna svojevremeno da izruči Jelavića i brojne druge, i Glavaš bi bio izručen Hrvatskoj, ovako nije moguće. Mada, tog Glavaša ja bih izručila rado, dosta mi našebh. gamadi.