Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će da ga je Lavrov potjerao da se izvine za sve gluposti, budalaštine i uvrede koje je izrekao u zadnje vrijeme ... Jer bojim se da sam nije sposoban shvatit i prihvatit da je - b u d a l e t i n a ... I to teška, vaga bar 130 kg. bezvrijedne mase ... ! ! !
Ipak je mmf glavni razlog,tj priprema za Mongoloida (Fadil) koji 09.08. u Banja Luci prosi od Krmka potpis za isti
Kad Muslimani vide Mileta odmah dobiju aritmiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Saaaaaaaaaarajevo, Sarajevo, šeher Bosno volim te- Mile Duduk na putu za glavni grad svoje drzave;
Ljudi,nama nedostaju neke osnovne norme kulture za civilizovanu komunikaciju... s druge strane,ne znam je li takva komunikacija uopšte moguća,s obzirom da većina "sagovornika" koji dolaze s one "njihove"strane i nema namjeru komunicirati,već se hvalisati nečovještvom počinjenim nad Bošnjačkim narodom u prošlom ratu.
I vecinom su ekavicari, koji pale ovu nasu jadnu vlahadiju iz dana u dan!
Kolko god ne htio u Sarajevo, moraš na raport Mogerini. Hahahahaha
procurio striptiz RADE MANOJLOVIĆ http://neverovatnevestii.blogspot.ba/2017/03/striptiz-rade-manojlovicvideo18.html
Dodji keru na noge djaba si lajo kako nećeš u Sarajevo.
....osjećo je se ko krme u teheranu.....
Ove godine Didik ce sigurno doci u Sarajevo, dali ce Dzumhur proci dalje vidjet cemo poslije meca.
U ovom meču Dzumijeve sanse za prolazak u drugi krug su iste kao Dodikov dolazak u Sarajevo ove godine = 0% Evo samo da posjetim sta napisa ovaj komentator. Ja sam mu odgovorio da Dodik dolazi ove godine u Sarajwevo,a poslije meca znat cemo dali se Dzumhur plasirao dalje.
POMAHNITAO92 25.02.2017. +7 U ovom meču Dzumijeve sanse za prolazak u drugi krug su iste kao Dodikov dolazak u Sarajevo ove godine = 0%
nisam SDA niti HDZ ali dodika treba obavezno skloniti i ako je njegovima maticna drzava srbija kako kazu onda bas ti demonstranti kad dizu srbijnsku zastavu neka plate traze od vucica ili nikolica
Kako 'veliki Srbin' dodje u 'muslimansko Sarajevo' kad kreditor dolazi,a? Zadnji put bio radi Suda,dizao frku nece u Sa..koji moroni jos ne vide kroz ove njihove zajebancije?
Ne bi se iznenadio da su Ameri ubacili Mileta Putinu, trojanac.
Hapsi ga odma
POTURICE NA APARATIMA
@jadnibosnjopoturica. Nema goreg vlaha od posrbljenog vlaha!
Nego dje redovna ekipa vlaha, hocu reci delija, mislim posrbica, ustvari srba......nidje ni jednog danas. Mora da su mileprecednik i boba bg pravo zauzeti gore povis čačka na uvjezbavanju vlaske omladine, pa nemaju kad da se jave. Stasala nova generacija vlaha, imace ko da gine za srbe!
Bave se fudbalom, najvecim balkanskim derbijom...Ne kao vi samo kmecanjem i kad su tu i kad nisu...
@kukov. Auuuu, tamo su tek navabili ove vlaske sirotinje....jadnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Auuu, Mile jede iz ruke....
odkud ti u teheranu? kakav je osjecaj polizat ono sto pljunes? to znaju samo poneke gnjide od ljudi. tek mala manjina.
insajder kaze da je mile na putu ka sarajevu pjevao 'sarajevoooo ljubaviiii mojaaaaaaaaa'.