Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da i danas očekujemo vijest poput \"Sarajlije uživale na kahvi\"?
Zato što smo mi tolerantna sredina i u našim gradovima žive različiti ljudi. Neki su \"zamotuljani\", neki polugoli, ali to je ono što jedan normalan grad i ima. Vi to, naravno, ne možete shvatit jer je vaš maksimalan domet požar na Ozrenu ili nekoj drugoj planini gdje, uglavnom, i živite.
Suti bolan,nakon kosovske bitke masa Srba je izginula,pa su vas podmladili Turci,Bugari,Rumuni,Cigani.....U tvojoj krvi je buckuris pravi.psttttttttttt
\"Volio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Htio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Mi cuvamo nase zene, a vase (Srpkinje) g u z i m o u pakaŠ :))
Upravo smo zavrsili sa gasenjem pozara na nasoj voljenoj planini, sad konacno mogu da odahnem uz jedan kvalitetan snosaj sa svinjama koje drzim ispred kuce.
narode ba, halali, ali eto ja sam onako bas malo udaren imam 5-6 minuta svjetlih u zivotu pa ovako sjetim se da se izvinim i stagod napisem jer znam da one sve ostale minute samo se.rem i pricam sr.anja nemojte zamjeriti, nije lahko biti bolestan pozdrav svima iz nase voljene BiH
Hvala Bogu pa smo se rijesili onog zimskog pokrivaca,jos malo pa cemo se i debelih stvari rijesiti,da koža dise ,juuupiii...
Molim informisanog Sarajliju da mi da upustvo na koji nacin mogu da prodam svoje dionice koje imam u Sarajevskom preduzecu. Bio sam kod \'vjecne vatre\',i dobio podatke o iznosu dionica,ali ne znam gdje trebam ici da ih prodam i sta mi je potrebno od dokumenata da bih to sve zavrsio. HVALA U NAPRIJED !!!
I kazu oni bolja zima,pa ko ne uziva na ovakvom vremenu.
Recite mi da li ja smijem sjesti u tu bastu na slici da popijem kafu ili sljivovicu, a da me ne maltretiraju?
@Nehuman A kako je Nina iz Zenica?
Recite mi jeste li poturcili Titovu ulicu kao sto ste poturcili Miskinovu. Jeli se strancima drpisu tasne u tim ulicama.
Sarajlije izasle u setnju i na kaf,u sad ce to napisati
A sada mi je sve jasno.Ne slikaju se ti koji cine vecinsku populaciju, vec samo oni koji mogu konkurisati za Evropsku civilizaciju.Mislite da je Evropa blesava-ne moj dragicevicu,sve se zna i vidi,ali ne u vasim lokalnim novinama/novostima vec u Evropskim, .Beogradskim/ Banjaluckim.
@ Anketa Brate Muamba je ubirao milione, pa se nije pitao kako sam ja kad mi plata kasni po 15 dana, nije se pitao kako je moja nana dok ej bila na samrtnoj postelji, pa ko je on da se ja interesujem za njega, sta ucinio za covjecanstvo? suta loptu, svaka mu cast, za to je potreban mozak u pm. Zelim mu da sto prije ozdravi, a sad ja sergije za njega skupljati Bgm necu!
Znaci za ocekivati seljake,opet vani!:):)