{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


I danas raznovrstan sadržaj za posjetitelje svih generacija

16.12.2012. u 14:24
8
5
I danas raznovrstan sadržaj za posjetitelje svih generacija
8
I danas raznovrstan sadržaj za posjetitelje svih generacija
Foto: Dženat Dreković
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market uspješno je startao i jučer su cijelog dana Marketom šetali posjetitelji, istražujući bogatu ponudu izlagača na sarajevskom zimskom bazaru.
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrstan sadržaj za posjetitelje svih generacija. U Argeta Junior Play Houseu djeca će se zabavljati uz plastelin i bojice, druženje s Linom, face painting, slaganje puzli, priče u Bajkovitom ćošetu, kuglanje i slaganje kockica. Na Happy :))) Stageu će u 17 sati nastupiti Elvir Hadžijamaković Lilo, koji će djecu razveseliti svojim veselim pjesmama.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu će s početkom u 19 sati biti održana i zabava povodom posljednjeg dana Hanuke. Nakon toga, u 21 sat, održat će se sada već tradicionalna manifestacija Dani Trpnja u Sarajevu, u sklopu koje će nastupiti klapa Dingač.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je zajednička aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja, te putem Facebook pagea kao i putem Twittera, YouTube kanalai Instagrama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: