Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite pred zgradu LAŽNOG Sindikata BiH. Tražite ostavku svih odreda i prodaju svih nekretnina Sindikata vrijednih nekoliko desetina miliona KM. Sama zgrada na Skenderiji vrijedi 5 miliona KM i novac od izdavanja uzima Bajramović ko da mu je to babovina. To sve pripada narodu.
Godina 2032! Nezadovoljni grdjani Sarajeva nastavljaju blokadu saobrcaja na raskrsnici kod higijenskog zavoda! Neki od protestana su vec odavno preseljeni u harem Alipasine dzamije kao istaknuti borci za demokratiju.Blokada ne remeti odvijanje saobrcaja, nedavno je otvoren tunel od BBI centtra do Marin dvora.
Iz naslova sam pomislio da od sutra nema više blokada? Al haman od toga ništa....gore blokade pravi policija koja ne dozvoljava da se vozilima kreće u suprotnom smjeru od demonstranata.
Jebla vas proteste , zbog vas svaki dan kasnim na faks , pa poslije odem u kafic da smirim zivce zbog vas ,eto vidite razlog sto nema studenata na protestu ;)
I danas je Deny djevojku izveo na proteste :) kako ih je lijepo vidjeti Deny kao da je Sarajevo oslobodio kako se puse cccccxx idi u Švrakino jade jadni pa se pusi
Po transparentu ove kucke sa prve slike "" Okupacije traju po 4 godine"", da se zakljuciti da SBB i Monstrum Radoncic namjeravaju Sarajevo okupirati 4 godine kao sto su radili SDS i Karadzic 90-tih.
Mora se priznati da ovi iz osovine SDA-SDP su dobro konsolidovali svoje redove i angažovali armiju svojih dupleizaca da pišu glupe koementare i udaraju dislajkove na svaki komentar koji odiše slobodarskim duhom. Gadi mi se politiziranje ovog svega, ali je očigledno tako.
Vazno je da us tebi huligansko-teroristicko udruzenje SBB i Monstrum Radoncic dnevnicu dali, mozda i povisicu dobijes i poster Selme Bajrami besplatno.
Jebo li te Fahro u dupe a i ti njega, o tom politiziranju situacije upravo i pričam. Iako sam člna SDA dok se stvari u toj staranci radikalno ne promijene nikada više za SDA niti ću lobirati niti glasati. Takvi kao ti koji obavljaju prljave poslove po narudžbi stranke ste nama običnim objektivnim građanima, simpatizerima i aktivistima starnke zgadili istu do kraja. Muka mi je .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Majke mi ubi ovo vise,nista iza 12 ne mozes uraditi,ja jesan za proteste al ne na stetu obicnog insana,jer u ovoj guzvi samo obican insan trpi.
Izgleda nema ljudi nista tesko narodu mislim ko god dodje na vlast isto ce da radi ko vodi konce ove drzave nije mi jasno bojim se da cemo jos dugo biti u mraku
Marš u tri p.m. Više ste se svakome normalnome popeli na onu stvar. Boli me kita blokirajte Predsjedništvo, Vladu, kantone ... Okanite se obične raje plaćenici i neradnici
U Zenici se u zraku osjeti miris promjena . Ako politika ne napravi velike ustupke pravdi znam da nas je na ulicama 10.000 dok udariš dlanom o dlan.
hehe gledaj što ti budzetski krpelji lupaju minuse. danas nas vrli tuzlanski pijani nacelnik naredio da se u 12 okupe svi koji rade u opcinskim preduzecima da mu daju podrsku. doslo ih oko 300 :) jedan prolaznik ga pita "kakav si ti nacelnik kad je, od 130 000 tuzlaka 300 doslo da te podrzi a juce hiljadu doslo da te smijeni" kazu da je nacelnik juce plakao a da je danas ljut i nas demonstrante je danas nazvao BANDOM I PALIKUĆAMA :) e sad nije svjestan sta ga tek ceka pozz zenici
Hm, pa za bandu ne znam, al palikuće definitivno potvrđeno jesu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu da shvatim koliko ima antibosanaca u ovoj nasoj lijepoj BiH, vec 20 dana traju terorisanje i blokade samo u djelovima BiH gdje su Bosnjaci vecina??? Dali to u BiH samo Bosnjaci lose zive???? Dali je ovo slucajnost??? Ne, u BiH lose zive svi,,, i ovo nije slucajnost sto se samo u vecinski bosnjackim gradovima rusi,pali i blokira,, naime,,, od tog dijela BiH Evropa zeli da napravi Palestinu, i u tome je naisla na podrsku susjeda BiH, i ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radoncica, pa je tako Radoncic u Beogradu sa Vucicem dan prije rusenja i paljenja sve dogovorio i planirao, a plan je u vecinsko bosnjackim gradovima i djelovima napraviti dvije frakcije po uzoru Koje postoje u Palestini (Hamas i Fatah), ,,, ovdje se zeli napraviti na jednoj strani Patriote BiH a na drugoj Radonciceve pristalice,,, za ovih 20 dana terorisanja i blokiranja to je vidljivo i za nas obicne gradjane.
Uhljebljeni ne prdi nego radi to za što ste te plaćamo mi poreski obveznici koji želimo više pravde i reda u ovom sistemu u kojem ti očigledno dobro plivaš, nezasluženo naravno inače te ne bi ovo tangiralo.
MUP KS-a: Postoje indicije da se dolazak na proteste plaća 25 KM; Demonstranti: To su laži!
meni daju 2300 KM dnevno!! nemam pojma ko, samo mi trpaju pare u dzep
Vodje glavnih politickih stranaka u BiH ubrzano rade na izradi i donosenju seta zakona kojim ce se definitvno ukinuti svaki vid transparentnosti i nadzora u javnom sektoru . .Naime BiH se godinama bori sa negativnim posljedicama izazvane nacelom zakonitosti i pogresno protumacenim moralom.Vladini strucnjaci isticu da svi relevatni izvori ukazuju da stagnaciju ekonomije i politicku krizu upravo proizvode izvjesne teznje da se javni funkcioneri u svom poslu ponasaju odgovorno i savjesno. Ta borba protiv pogresno protumacenog morala,transparetnosti i politicke odgovornosti blizi se kraju te vodje vladajucih stranaka ponosno isticu kako zasluge upravo pripadaju njima jer su na vrijeme reagovali te upozorili gradjane.
mijenjam kucu i svo imanje u rs-u za garsinjeru u federaciji. ne mogu sa kukavicama!
desanka je zakon:)
Portal Avaz.ba,prva slika slijeva,lik maps na glavi, sa malo sijede brade ,drzi transparent o profesorima. Taj lik je prevarant Koji svaki Dan zaustavlja ljude na ulici I trazi pare za kartu do:Tuzle,Srebrenice,Varesa.... Da li ga poznajete??? I on je meni blokirao da nemogu proci kuci kao covjek.