Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo gras,lopovska firma
pa naravno sto je veca konkurencije cijene su manje. Neznam sto se grasovci bune,kad samo na kuponima uzimaju ogroman novac! Lucky
Jebem li ga, i ja sam za Centrotrandju, al mi se ne svidja sto se to zove gradski prijevoz, a onda ga spice tamo u selendru kod vlaha. To ne ljava, jebiga. Al sam za konkurenciju svakako, da hoce uvest i oni komercijalu pa da na vrijeme dolazi a ne ko ova s onim brkatim soferima, vazda kasne debili. Hajd u zdravlje.
Samo naprijed Centotrans-bus, Sarajlije su uz vas.
I ja sam za bojkot Grass-a, makar na jedan dan. kad bi bar 80% putnika 1 dan bojkotovalo vozila to bi im bila poruka, da podržavamo Centerotrans.
GLEDALAC ali ti mozes srati... Podrska Centrotransu
meni je najdraze kad vozac grass-a smota na cosku kod estrade.
Doći će konkurencija i u telekomunikacijama, elektroprivredi itd. Trenutno je aktuelan gradski prevoz. Sjećate li se Sa Taxi-ja, frka, frka problemi blokirali grad..., na kraju spustili cijene na normalu te raja ponovo koriste masovno njihove usluge. Cjenovno su isti, a auta su im uglavnom bolja, imaju bolji pozivni centar... Znači para vrti gdje burgija neće. GRAS, papci neviđeni. Vozači, revizori, oni što stoje naprijed do vozača-vjerovatno serviseri, čistači, kuhari..., itd. nekultivisana i bahata bagra, čast izuzecima-kojih ipak ima malo. Nisu naučili na konkurenciju pa sada frka i to kakva, krkanska naravno - blokirali autobus i izašli iz svojih vozila, prijetili centrotransovim radnicima.... Isti recept kao i kod Sa Tx, a vlada po običaju ne zna šta da radi od pretnji -izaćemo na ulice... Uglavnom doći će i tu do poboljšanja usluga u nardnih par mjeseci i zdrave konkurencije. Direktora naravno skinuti jučer ili prekučer sa funkcije, danas i sutra je već kasno. Sjeća li se ko Centrotransa od prije par godina-prije privatizacije. Krkani ko i ovi sada u Grasu, nisi mogao pitati vozača za kesu ako ti se djetetu povraća-nemam, isprljače "mi" autobus, imam jop dvije..., Danas čuje se sa zvučnika "Draga gospodo putnici dobro došli u autobus Centrotransa koji vozi na liniji Sarajevo-Tuzla, ja sam vaš vozač i domaćin (taj i taj). Sada je 08.00, a u Tz bi trebali stići u 10.10. Želim vam ugodnu vožnju, sretan put, te vam stojim na raspolaganju." Autobus naravno CytiLiner čist ko sunce, ne stariji od 5 godina, udoban ko Mečka. Elem, dok dremneš il si u Tz ili u povratku u Sa. Vozač na pauzi broji putnike, i ne bi kreno dok i zadnji ne uđe, makar ga sam tražio po usputnom restoranu. Jeftinije i bolje nego da se patiš ličnim autom. Da ne bi privatnika u ovom dijelu prevoza, ne bih bi ni sad agledali ovo od centrotransa. U ostalom ko brani GRASu da vozi na linijama Centrotransa. Da zaključim, gospodo iz GRASa stajališta nisu vaša nego svih građana, niste ih vi napravili ni finansirali pa nemate pravo da ih otuđujete od našeg grada i remetite nas i naše goste/turiste u noramlnom životu i radu.
Samo naprijed Centrotrans malo konkurencije će dobro doći.Kad već nemamo konkurenciju u telekomunikacijama bar da je imamo u prevozu.
Podrzavam Centrotrans Bus i zelim im svu srecu u buducem radu. Jeste li primjetili kako ljudi gospodski ne blate GRAS, vec ih nazivaju svojom prijateljskom firmom, nece ih tuziti... PAPCI IZ GRAS-a, stidite se...
svi ste u pravu,al nemojte vise karte kupovati i tucite se sa revizorima,i razbijajte vozila grasa, i pljujte vozace sve ko sto oni rade onim centrotransovim
Gras je mafijaška firma koju vodi njihov vječiti direktor. Bojkotujmo gras.
Sto sandzaklija nema medju pilotima? Zato sto u GRAS-u nema aviona!
Psujete pogresnim ljudima. Niti je kriv GRAS, niti je kriv CENTROTRANS. Kriva je nesposobna vlast koja ne umije da regulise zakone, ohrabri konkurenciju i kvalitetno usluzi gradjane. Nema to veze sa Sandzaklijama, vec sa idiotima koji glasaju za idiote.
kad bismo iz sarajeva iskorijenili sve doslje, sandze i primitivce iz kojekakvih vukojebina u sarajevu bi ostala sacica ljudi...mozda samo toliko koliko bi stalo u jedan tramvaj...zalosno...ne moze u ovoj drzavi nista biti progresivno...kakav jebeni napredak kad jedni te isti drze sve pod kontrolom...u ljudskoj je svijsti strah od nepoznatog...i gubljenja vlasti...jos ako se ustolicio... ebem im ja sve po spisku...pa vidite sta je bilo sa taxistima...konkurencija, pa su odmah i cijene nize...pa ne mogu se kurciti i vuc raju za... trebalo bi opet pokrenuti neku kampanju, potpisivati peticiju za uvodjenje tih centrotransovih autobusa...nigdje u svijetu nisku ovoliko skupe karte sa ovakvim prevozom koji je adekvatan samo za prenosenje krompira ili kojekakvih zivotinja...