Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci karaju se i maloljetnice..ja jos ni jedne nikad nisam sprcio
Hahahahaa...dje zapelo...
To je zato što si ti Internet Heroj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lakse im je to nego ici u skolu !!! Papanke.
Da nam je zemlja ekonomski jaka, trebalo bi odobriti da se mladi od 17 god mogu udavati i ženiti.. mislim šta fali ?
Prebrojala sam dva "ona je naglasila" i jedno "ona je istakla". Čuj ONA. Ako je novinarski tekst - idi, dušo, još malo škole završi. Ako je PR tekst: ljudi, ima blogova o ovome koliko hoćeš, svakakve literature. Haj'te malo pregledajte, k'o Boga vas molim, ne kontaminirajte nam ni prostor ni struku.
Danas ej to malo cudno,zbog drugog nacina zivota,ali prije 20-30 godina normalno je bilo da zena se uda sa 14-15 godina i rodi ubrzo djete.
misliš bilo normalno da se uda dijete i rodi dijete?
'Upri ume ko u zivotinju' :) to je njihoava parola..
ŽENE izmedju 15-19 godina :DDD
"Njih osam od 15 do 19 godina", pa to ne znaci da je neka imala 15, mozda su sve imale 19
KARAJMO DOMAĆE...
i muhamed je karao ajšu od 6 godina to je sad moderno u bih naročito velikih bošnjaka i vehabija
Ko o čemu, Kačavendin guzodajac o Poslaniku a.s.
@real Tebi nimalo nije dobro!!! Ne diraj u Poslanika s.a.w.s., nije on bio takav, prvo dobro pročitaj siru Božijeg Poslanika, pa ćeš uvidjeti da je Poslanik bio najodabranije biće u svakom smislu riječi, shvatit ćeš koliko si pogriješio i gorko se kajat zbog ove rečenice!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto bi Nele reko,ovdje se klinke jebu ko stuke