Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su ovo pravi ili krivi hvo-oi. Prvi put da je fr dr mr na čelu neke udruge inače su svi bili šefovi pokreta i to večinom zločinačkih
''Od tad mrzim Holandiju,Ajax,cvijeće i holanđane. Od tad mrzim srbe ne mogu ih smislit jarane.'' Da se nikada ne ponovi,i ne zaboravi!
oprosti ali zaboravio si spomenuti tadašnju Bošnjačku vladu jer su upravo oni pregovarali sa Srbima zamjenu teritorija oko Sarajeva za ta mjesta....niko nije mogao pretpostaviti da će se ovako nešto desiti....po meni tu su najmanje krivi Nizozemci...po naredbi je bilo samo da nadgledaju i ne upliću se....postavi se ti u ulogu da odeš u neku divlju zemlju kao UN...pa nisi lud da izgubiš glavu bez veze...a što se tiče Srba tu su suvišne riječi, žalosno je samo što te ljude koristi politika u svoje svrhe a oni nagrabusili...o parama koje sa danas dobijaju na osnovu ovog to je posebna priča
Mrznja je bila i prije ovog rata koliko vas poznaje drugi svjetski rat i kad su cetnici klali Bosnjake po Istocnoj Bosni.