Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Sindikat i rudari moraju biti svjesni : PROIZVODNJA STRUJE IZ UGLJA JE NEISPLATIVA ! To je činjenica i kada god im političari obećavaju da će "sve biti u redu" i da će svi zadržati svoja radna mjesta, neka znaju da ih LAŽU. Zato se oni srećnici kojima se ponudi neko drugo radno mjesto moraju radovati i objeručke prihvatiti tu mogućnost.
@Spaho Isplativa je pod uslovom da država subvencionira rudnike i ulaže u iste, u ovom sastavu gdje rudaru kopaju k'o da je srednji vijek definitivno nije isplativa
Sindikalisti samo svoju straznjicu gledaju,nema tu hljeba za radnika,jer su sindikalisti posebna sorta ljudi
odvalicemo se od alkohhoola kao Komcic i onda se desavaju ovi problemi . E sada zamislite da vas zastupa konstantno pijani covjek !