Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada kažu nismo nastali od majmuna nego imamo istog pretka. Pa ko je bio taj predak? Majmun ili čovjek. Ako je pola - pola, ko je onda prvi nastao? Vidite li da ovo nema smisla.
Besmisleno vam je da je Bog stvorio čovjeka od zemlje ili iz zemlje. Pa od čega nastaju biljke nego od zemlje. Nije se drvo nalazilo u košpici sigurno. Šta bi rekli za biljku mesojeda, koju ne svrstavaju niti u životinje niti u biljke. Znači da je jednim dijelom životinja isto kao i mi. Eto dokaza da i životinja može nastati od zemlje. Zašto je onda ne moguće da Bog čovjeka stvori od zemlje?
Sa razlogom je stvorio ženu od muškarčevog dijela. Samo On zna razlog. Po svakom zaćeću su se rađali blizanci (muško i žensko). Tako da su se ukrštali braća i sestre iz različitih poroda. Bog je dao da se rađaju zdrava djeca jer nije bilo drugog načina niti je povod bio da se učini grijeh. Potom je to zabranjeno, jer nije više bilo razloga za tim.
Najbolja vjera je vjera između 4 zida. Vjerske zajednice treba shvatiti kao organizacije da operativno olakšaju vjerski život pojedincima. Ali kad imaš organizaciju imaš i nekakvog direktora, šefa, vrti se nekakav kapital, politika i ode sve u p.m.
Bajramska cestitka a nije napisano u koliko je Bajram namaz. Moj efendija 😏
Meni sutra slava!
Ja nisam
svaka cast da imamo reisa kakvog trebamo,poruke mira su izraz svakog dobrog covjeka,nemjesase u politiku
Fuj. Orangutani, Pavijani, Šimpanze i muslimani su od jednog te istog oca i majke. Hodža odyebus teroristo
zaista, svi smo mi od jednog oca i jedne majke... šteta što se u sve to umješala religija da nas podjeli na naše i njihove :(
digli se na 2 noge i izlazili iz afrike prije 100k god.
znaci svi smo od Adema i Have...........aha nisam znala
@ogledalce Imas li ti bolji odgovor
Osim LGBT oni imaju dvije majke i dva oca he he
to je vec komplikovano Zmajo.......i ovo je tesko objasniti, a tek to......
@ogledalce hahaha ona narodna ...umiljato janje dvije majke sasne ..prosto ko pasulj .... ;-))
. Narod koji ovako pametnog hodzu ne treba da brine za svoju buducnost !!.. .Narod zna ....
fali ti predikat ili nešto
Ma hajde :D Isa ili ti ga Isus je imao dva oca i sasvim je ispao ok. :D
Brat sestri najbolje smjesti.
Jel to znaci da mi je ovo u krevetu sestra?
@Padovrabac pa kad su se adamova djeca moga zegat medjusobno mozes i ti
Pa ne kaže se džaba izjutra ..jesmo se nas dvije naspavale hahahaha
Ja ipak mislim da: svako ko se moze registrirati svako ko moze dati svoj glas... DA VLAH NE VLADA! Neka mu je haram ako to ne ucini. Ovo nije sarkazam.