Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakirova nova parola glasi Moja Federacija Moja Država. Bolje nego ona narod zna.
Bake ce unistit BejHa samo da postane dio nacije begovskih prvaka.to svi vec znaju
@3eger Bakir nije glup.Bakir zna da moze dobiti Federaciju.E sada jedino bosnjacka pohlepa moze da vas kosta...Podjela Kosova je bila tema i u Dejtonu kada se BIH potpisival.Pitajte lidere bosnjaka tog vremena da vam malo pricaju.Slobodan je obecao tu podjelu Kosova i kada nije ispostovao dogovor SCG su dobili po ledjima...Tako da Bakir zna sta radi.Bosnjaci ako misle da mogu dobiti citavu BIH od toga nema nista.
Problem Balkana se moze samo rijesiti na taj nacin...
Austrija ima 8% muslimana. Sad će od 2020 otvorit svoje tržište rada za hrvatske državljane. Kroz par godina mogu očekivat priljev još najmanje 150 tisuća muslimana s područja Balkana i to je 10%. Većina će ih se skoncentrirat u Beć i širu okolicu tako da je to opsada Beća i to je to. Neće oni kontrolirat Balkan nego Balkan njih. Fino ćemo uvest demokraciju u Austriju pa nek Nijemci pjevaju borbene sebi kući a ne na Balkanu. To je multi kulti država.
Dao je politicki korektnu izjavu. Rekao je da ce podrzati svaki dogovor izmedju Beograda
@emirates ..i Pristine. Ako je Pristina saglasna sa dijeljenjem, ko je Kurz da to spori. Samo sto logicno vjerovatno nikad nece biti saglasni, zna to i Kurz.
Neka bude, sta ti kao "austrijanac" imas s tim?
Ljudska glupost nema kraja...Bosna i Hercegovina se nigdje ne spominje, samim tim i ne treba se dovoditi u konteks...Problem Beograda i Prištine neka sami rješavaju, to se ne tiče Bosne i Hercegovine!
Gospodina Kurza nekad ne treba uzimati zaozbiljno.
njega je Vucic primio skoro,Kurza :D
ma kuratz je isti kao strahe samo on to radi mudrije ... njega podrzavaju profash.vladari iz sjene ... ali i on je procitan...
Kurc je sadašnji i budući premijer Austrije i vodit će vanjsku politiku kakva njemu odgovara a ne socijalistima. Kosovo nema ništa s BiH a ako ćemo iskreno nema ni Austrija. Točka.
@gooUser1567859642 Sine,Austrija ima veze sa BIH ali pitaj malo sijede glave,skolovanije pa ces da vidis da je BIH ostavljena Austriji u ,,amanet" a ne Erdoganu i Turskoj !!!
ma kurzi se
prica gluposti! covjek je rekao da podrzava dogovor! tipicna politicarska izjava koja nista ne znaci! kakvo potpirivanje????? trebao je reci da je najbolje da Zarate?????
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite....... https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o
pa konacna solucija za balkan je jedno nacionalne drzave. pa, to vide i ptice na grani. to vide i racionalni zapad, to su vidjeli hrvati, to lagano i vide i kosovari, to definitivo vide i srbi a samo maloumni bosnjaci nesto kmece jer se boje da ih ostave same jer su ko mala djeca nesposobni za ista
@micelarniDzemil ti si politicki neobrazovan I samo takav ogranicen moze izjaviti ovakvu glupost! Svi smo mi rođeni neuki, ali čovek se mora jako truditi da ostane glup. : Bendžamin Frenklin
Ovoga Kurza treba Kurcom po glavi...
@VelikaBH ...Kurca kurcom medju guzove
@Vis hahahahaha