Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevladin sektor je rak rana modernih društava, milioni uhljeba od ljudske nesreće prave finansirani projekat.
ne placas ih ti
a ono sto placas ne smatras problemom
Nemaju razloga za zabrinutost jer je to kod nas redovno stanje skoro pa 3 decenije.
Ima li još neko da je zabrinut? Hebem svakoga ko je zabrinut
da smo mi Bogdo zivotinje....
Kakvo trazenje azila u BiH, da li su oni normalni - i ovi sto traze i ovi iz takozvanih ljudskih prava? Pa ovdje jedva gradjani BiH prezivljavaju i nemaju uslove za zivot kako treba a da se ovi azilanti tretiraju posebno?
Ne znam što se oni brinu, kad je nama svejedno? Nama je samo važno da nam komšiji ne bude bolje nego nama. Posebno ako je druge nacionalnosti.
Biengs
U njemackoj sam vec duze vrijeme, kad god spomenem bosnu prva predrasuda koju cujem je da se regrutuju teroristi i da smo nesposoban narod. Toliko o tome, tako nas stranci vide.
Cudno da se u izvjestaju ne spominje Dodo... fenomen koji godinama od BiH uzima platu... Sve moguce privilegije i benifite... I istovremeno pljuje istu tu drzavu... Svakim istupom gleda da ocrni dio u kojem su vecina Bosnjaci... I da pritom jos nisam procito nijednog pravoslavca da takvo nesto osudi... Nego ga dozivljavaju kao idola... Sto grize ruku koja ga hrani
Ukinuti aparthejd,zabraniti fašistiške UZP stranke,jedan čovjek-jedan glas...vakat je davno bio...biće BOSNA opet SLOBODNA,...BOG,BOSNA,BOŠNJACI !!!
Niko nije zabrinut kao visoki predstavnik "Micko" - kako ga zove moj dedo...samo zabrinuti dosadni MICKO!
Najbolji smo u najgorim statističkim podacima
Incko je mala maca, koliko su tek ovi zabrinuti.
od nas i Bog digao ruke, a eko vi zabrinuti, mojne nas toga