Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali opet glupo mi je da ova žena mora kupit aparat dok dajemo Bog zna kolko za akcize, poreze, itd. Znaci kako god to bi država trebala opet svaka cast ovoj ženi
Mora dat kad je zdravstvo u rukama medicinske mafije i kad su direktori bolnica i klinickih centara osobe sa lažnim diplomama i lažiranim ispitima kojima familijarne firme opskrbljuju bolnice.
Divni stvor trci maratone i okuplja fudbalere, dok dogovorna Vlada SDA HDZ masti dzepove parama a Kanton se lijeci u Sarajevu, Mostaru i Tuzli, i po Turskoj...jad i cemer
Sreća pa oko nas ima ovakvih ljudi, koji život na nekom području čine boljim. Obični su to ljudi teških sudbina. Nažalost, malo ih je, ali oni to dobro znaju i ne teže za slavom, već uživaju u činjenju dobrih dijela, a to je poseban osjećaj kojeg znaju samo dobročinioci.