Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moj Anese, budi dobar i iskoristi sansu koju si dobio. Puno zdravlja u buduce. Za BH politicare: Anes je samo jedno bolesno (na srecu vec izlijeceno) dijete u BiH. Koliko jos bolesne djece ima? Mislite li im omoguciti lijecenje bez humanitarnih akcija?
Tesko je dati komentar na ovako nesto... Bog je zbilja Veliki, a Njegovo milost je neogranicena. Molim Ga da nagradi godpodju Simpson, neuro-hirurga i njegov tim, i sve ostale ljude koji su na bilo kakav nacin pomogli da se ovome nevinom djetetu, i da se osmijeh vrati na lice njega i njegovih roditelja. Amin!
odlicna prica a djecaku sve najbolje
neka ovim humanim ljudima bog podari puno zdravlja i rahatluka(let God give a lot of great health and happiness to these humane people).hvala u ime anesa i njegove porodice i svih dobrih ljudi iz bih(thank you on behalf of anes,his family and all of good people of bosnia and herzegovina).
Long Live brotherhood between U.S.A and Bosnia.
^kako je mali sladak dusa draga bit ce dobro insAllah
neka ih dragi Bog sve nagradi
Sta reci? Mjerimo dobrotu i ljudskost, a ne ljude po imenima.
anes je zlato ...
svaka cast ovim ljudima, i doktoru.... sve najbolje zelim anesu...
Zahvaljujem se portalu sarajevo-x.com i svim ljudima koji su na bilo koji nacin pomogli nasem Anesu koji se sada veoma cesto smije a gotovo nikad place. Pozzz
Meni su suze na oci dosle gledajuci ovo. Svaka cast doktorima i pomoci ove humane zene. Anese, da ti dragi ALlah swt podari brz oporavak, i nagradi sve one koje su ti pomogli. Roditeljima sve najbolje!
Dusa slatka...
..jezivi snimci, zaista....malom Anesu zelim puno puno puno zdravlja, a njegovim roditeljima snage i volje da ostanu uz njega..
lijepo je vidjeti da na svijetu ima jos dobrih ljudi!